«Ελληνάρες» άνοιξαν βεντέτα με τη Σοφία Βεργκάρα Reviewed by Momizat on . Την Κολομβιανή ηθοποιό, μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια Σοφία Βεργκάρα έχουν βάλει στο μάτι μετά την ήττα της εθνικής μας ομάδας διάφοροι γραφικοί «Ελληνάρες», εκ Την Κολομβιανή ηθοποιό, μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια Σοφία Βεργκάρα έχουν βάλει στο μάτι μετά την ήττα της εθνικής μας ομάδας διάφοροι γραφικοί «Ελληνάρες», εκ Rating: 0

«Ελληνάρες» άνοιξαν βεντέτα με τη Σοφία Βεργκάρα

«Ελληνάρες» άνοιξαν βεντέτα με τη Σοφία Βεργκάρα

Την Κολομβιανή ηθοποιό, μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια Σοφία Βεργκάρα έχουν βάλει στο μάτι μετά την ήττα της εθνικής μας ομάδας διάφοροι γραφικοί «Ελληνάρες», εκθέτοντας την χώρα μας.

Ο λόγος; Η Βεργκάρα ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook το μήνυμα «Vamos Colombia» και μερικές καρδούλες θέλοντας να εμψυχώσει την εθνική Κολομβίας. Τι το φυσικότερο δηλαδή, αλλά κάποιοι «καμμένοι» φαίνεται το πήραν στραβά και άρχισαν το χυδαίο υβρεολόγιο.

Το πρώτο σχόλιο για την ανάρτησή της ήλθε από Ελλάδα και ήταν το απαράδεκτο «Άντε γ@μ… μωρή πεταμένη» το οποίο όμως έλαβε σύντομα περίπου 2000 like, προφανώς από Έλληνες καθώς δεν νομίζουμε να κατάλαβαν την έννοια «μωρή πεταμένη» οι Βέλγοι ή οι Κορεάτες.

Και αυτό ήταν μόνον η αρχή.

«H Eλλάδα ποτέ δε πεθαίνει μωρή πατσαβούρα!!!!! Μάθε να μιλάς αμερικάνικα πρώτα και μετά μίλα μας!!!!!», είναι ένα… πατριωτικό σχόλιο και προφανώς ο συντάκτης του περιμένει η Κολομβιανή σταρ να το βάλει στην αυτόματη μετάφραση για να καταλάβει τι εννοεί!

Κάποιοι άλλοι ανεγκέφαλοι είπαν να της το κάνουν πιο εύκολο και γράφουν σε greeklish, όλο και κάτι θα καταλάβει η Κολομβιάνα θα σκέφτηκαν: «Skase mori», της γράφει ο Κώστας, την ώρα που ο Άγγελος την προειδοποιεί «mono thimisou pou tha ertheis diakopes se liges meres e?»

Υπάρχουν βέβαια και οι… γραμματιζούμενοι που της τα χώνουν στα αγγλικά: «You have a better football team but we are better lovers than Colombians. With love from Greece!», ενημερώνει την ηθοποιό ο Γιάννης – και για να το λέει ο Γιάννης έτσι θα είναι!

Άλλος εκφράζει την άποψή του πιο… βουκολικά: “ΘΑ ΣΗ ΦΈΡΟΥ ΗΓΏ ΣΤΟΥ ΧΟΥΡΙΌ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΆΛΩ ΚΆΤ ΑΠ ΤΑ ΠΛΑΤΆΝΙΑ ΣΤΌΙΣ ΒΡΉΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΊΑ ΤΑ ΝΕΙΡΆ ΚΙ ΘΑ Μ ΛΕΣ, ΑΑΑΑΧΧ” και μάλλον δεν ξέρει από που γίνονται τα κεφαλαία πεζά.

Το πολύ δυσάρεστο είναι ότι καθένα από αυτά τα σχόλια (αλλά και άλλα χυδαιότερα του τύπου «F*ck you Sofia», «Go f*ck yourshelf …Not come in our country (GREECE) for holidays», «γ@μι*σ@ι», «άντε μωρή κ@ργι*λ@!», και πολύ χειρότερα) παίρνει εκατοντάδες ή χιλιάδες like!

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που τα βάζουν με τους συντάκτες των σχολίων αυτών και έτσι η δύσμοιρη Σοφία Βεργκάρα βλέπει τo wall της να φιλοξενεί έναν Ελληνικό εμφύλιο… Χαρακτηριστικός διάλογος: «Γιατί την βρίζουμε;»
αναρωτιέται ο Παναγιώτης
για να λάβει τις πνευματώδεις απαντήσεις «Γιατί είμαστε Έλληνες, χαχαχχαχα», «Για να περνάει η ώρα» και «Γιατί μπορούμε»!

Και να πεις ότι δεν χάσαμε δίκαια από την Κολομβία….

vegara_fb

Πηγή: nooz.gr

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή