Ελληνας μετέφερε 4 παράνομους αλλοδαπούς στην περιοχή Πύλης Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη στις (26-07-2014) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης Τρικάλων της Περιφερειακής Αστυνομικής Δ Συνελήφθη στις (26-07-2014) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης Τρικάλων της Περιφερειακής Αστυνομικής Δ Rating: 0

Ελληνας μετέφερε 4 παράνομους αλλοδαπούς στην περιοχή Πύλης

Ελληνας μετέφερε 4 παράνομους αλλοδαπούς στην περιοχή Πύλης

Συνελήφθη στις (26-07-2014) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης Τρικάλων της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας ένας 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο τέσσερις (4) παράνομους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, ο 42χρονος κατελήφθη από τους αστυνομικούς να μεταφέρει με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο τέσσερις (4) παράνομους αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, από 19 έως 32 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα μας, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε επιπλέον ότι ο 42χρονος απασχολούσε τους αλλοδαπούς σε εργασίες.

Το φορτηγό αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ενώ οι επιβαίνοντες συνελήφθησαν για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μεταφοράς και της πρόσληψης – απασχόλησης παράνομων αλλοδαπών, καθώς και της παράνομης εισόδου αυτών στη χώρα.

Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή