Ελληνική αντιπροσωπεία για τη ΣΚΠ στο πανευρωπαϊκό συνέδριο της EMSP στο Δουβλίνο Reviewed by Momizat on . *ΛΕΖΑΝΤΑ Με αφορμή το σημερινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για την Πολλαπλή Σκλήρυνση και στο πλαίσιο της ενημέρωσης του κύκλου των μελών, συνεργατών και υπο *ΛΕΖΑΝΤΑ Με αφορμή το σημερινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για την Πολλαπλή Σκλήρυνση και στο πλαίσιο της ενημέρωσης του κύκλου των μελών, συνεργατών και υπο Rating: 0

Ελληνική αντιπροσωπεία για τη ΣΚΠ στο πανευρωπαϊκό συνέδριο της EMSP στο Δουβλίνο

Ελληνική αντιπροσωπεία για τη ΣΚΠ στο πανευρωπαϊκό συνέδριο της EMSP στο Δουβλίνο

*ΛΕΖΑΝΤΑ

Με αφορμή το σημερινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για την Πολλαπλή Σκλήρυνση και στο πλαίσιο της ενημέρωσης του κύκλου των μελών, συνεργατών και υποστηρικτών της, η Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας υπογραμμίζει τον διεθνή προσανατολισμό της και επιβεβαιώνει τις άριστες σχέσεις που διατηρεί με ομάδες εργασίες στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Ως προσκεκλημένοι της Ευρωπαϊκής Πλατφόρμας για την Πολλαπλή Σκλήρυνση, τα μέλη της ομάδας της ΕΕΣΚΠ  που συμμετείχαν στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της EMSP στο Δουβλίνο μεταξύ 8-9/5/2014, παρουσίασαν το πολυδιάστατο έργο της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας σε ένα ενθουσιώδες κοινό 200+ συμμετεχόντων.

Μεταξύ των θεμάτων που παρουσιάστηκαν ξεχώρισε η παρουσίαση της συνεργασίας της ΕΕΣΚΠ με το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, που οδήγησε στην υλοποίηση του έργου “Δημιουργία Διασυνοριακής Ομπρέλας Προστασίας του γενικού και πάσχοντος πληθυσμού για την ΣΚΠ“. Την περιγραφή του έργου έκαναν από κοινού οι συνεργάτες της ΕΕΣΚΠ Βασιλική Γαροπούλου και Μάκης Οικονόμου.

Παρουσιάστηκε επίσης το επικοινωνιακό έργο της ΕΕΣΚΠ και ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησαν οι επιτυχημένες επικοινωνιακές καμπάνιες της Εταιρίας για τη δημιουργία ενός εξωστρεφούς κλίματος -που ομολογουμένως έχουν συμβάλει στην περαιτέρω αναγνώριση του πολυετούς έργου της ΕΕΣΚΠ. Τη θεματολογία παρουσίασε ο Σάββας Κάλφας, Διευθύνων Σύμβουλος της ecopromotion.gr, με τίτλο “Greece UNDER PRESSURE: The value of non-profit marketing vis-à-vis the economic crisis”.

Η Δήμητρα Καλογιάννη, Γ.Γ. της ΕΕΣΚΠ και Μέλος του Δ.Σ. της MSIF, συμμετείχε στην στρογγυλή τράπεζα ανταλλαγής απόψεων που οργανώθηκε στο πλαίσιο του Συνεδρίου της EMSP για την αναθεώρηση και τον εκσυγχρονισμό των πρωτοβουλιών της EMSP που σχετίζονται με το Ευρωβαρόμετρο και τον Κώδικα Καλών Πρακτικών.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου ανακοινώθηκε η εκλογή του Κώστα Μιχαλάκη, Αντιπροέδρου της ΕΕΣΚΠ, στο Συμβούλιο της EMSP.

*ΛΕΖΑΝΤΑ: Από αριστερά: Σάββας Κάλφας, Sean Radley (MS Society, Ireland), Abdelfatah Ibrahim (Regional Capacity Building Manager, MSIF), Δήμητρα Καλογιάννη, Μάκης Οικονόμου, Βασιλική Γαροπούλου.

 

Αφήστε το σχόλιο σας