Ελληνόκαστρο – Πλάτανος – Κρηνίτσα: Μαζί με Δ. Παπαστεργίου για τη νίκη Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Τρικκαίων αλλάζει! Με σχεδιασμό, οργάνωση, διάθεση για δουλειά και σκληρή προσπάθεια, η πόλη και τα χωριά αφήνουν πίσω τους το παρελθόν και ετοιμάζονται Ο Δήμος Τρικκαίων αλλάζει! Με σχεδιασμό, οργάνωση, διάθεση για δουλειά και σκληρή προσπάθεια, η πόλη και τα χωριά αφήνουν πίσω τους το παρελθόν και ετοιμάζονται Rating: 0

Ελληνόκαστρο – Πλάτανος – Κρηνίτσα: Μαζί με Δ. Παπαστεργίου για τη νίκη

Ελληνόκαστρο – Πλάτανος – Κρηνίτσα: Μαζί με Δ. Παπαστεργίου για τη νίκη

Ο Δήμος Τρικκαίων αλλάζει! Με σχεδιασμό, οργάνωση, διάθεση για δουλειά και σκληρή προσπάθεια, η πόλη και τα χωριά αφήνουν πίσω τους το παρελθόν και ετοιμάζονται να βαδίσουν έναν νέο δρόμο. Η προσπάθεια δεν είναι εύκολη. Υπάρχουν ελλείψεις, παγωμένες καταστάσεις και μια γενική απαξίωση της πολιτικής. Ο συνδυασμός του Δ. Παπαστεργίου επιμένει! Συζητάει με τους κατοίκους. Ακούει τους ανθρώπους που επιμένουν να μένουν στα χωριά τους.

Στις μεγάλες συγκεντρώσεις σε Ελληνόκαστρο, Πλάτανο και Κρηνίτσα, ακούστηκαν πολλά παράπονα. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επανεκκίνηση Τώρα» και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, συνομιλώντας με τους κατοίκους, επανέλαβε την πεποίθησή του: «Σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε!» Δεν είναι τυχαίο, ότι πλήθος αιτημάτων τέθηκε από τους κατοίκους των χωριών αυτών. Δεν είναι τυχαίο, ότι πολλά θέματα απασχολούν και ταλαιπωρούν. Συγκεκριμένα:

Στο Ελληνόκαστρο:

– Σύνταξη μελέτης επέκτασης οικισμού

– Αναπλάσεις εντός οικισμού σε πλατείες και πεζοδρόμια

– Βελτίωση βοσκοτόπων

– Αξιοποίηση του Δημοτικού καταστήματος.

– Βελτίωση δικτύου ύδρευσης

– Βελτίωση οδοποιίας προς αγροτικές, κτηνοτροφικές, μελισσοκομικές μονάδες

– Συχνότερη συγκοινωνία, πάνω από μία φορά την εβδομάδα, που τώρα συμβαίνει!

– Φυσικά, συνέχιση του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι».

Στον Πλάτανο:

– Άμεση επίλυση της αποχέτευσης ακαθάρτων

– Έργα βελτίωσης στο υδραγωγείο

– Λιμνοδεξαμενές για την κτηνοτροφία

– Βελτίωσης εσωτερικής οδοποιίας

– Έργα αγροτικής και κτηνοτροφικής οδοποιίας

– Κατασκευή παιδικών χαρών

– Ηλεκτροδότηση κτηνοτροφικών μονάδων

– Συνεργασία μ το Δασαρχείο για τον καθαρισμό του αλσυλλίου πάνω από το χωριό

– Αξιοποίηση του διδακτηρίου του παλιού σχολείου.

Στην Κρηνίτσα:

– Επιλεγμένες παρεμβάσεις-βελτιώσεις στο δίκτυο ύδρευσης

– Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας

Είναι σαφές ότι η επανεκκίνηση σχετίζεται με κάθε μεγάλο ή μικρό πρόβλημα. Με κάθε προσπάθεια, να αρχίσει η ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων.
Απαιτείται σοβαρός σχεδιασμός.

Απαιτούνται άνθρωποι που έχουν και τη διάθεση και την αγάπη για τον Δήμο Τρικκαίων. Οι συγκεντρώσεις στα χωριά δίνουν ήδη το μήνυμα της νίκης στον συνδυασμό του Δ. Παπαστεργίου που φαίνεται ότι κερδίζει ήδη τις μάχες. Και υπόσχεται ότι στόχος του είναι να κερδίσει τις μάχες της πραγματικής διοίκησης του Δήμου.

Άλλωστε στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Παπαστεργίου επανέλαβε « Το μέλλον μας δεν μπορεί να περιμένει. Από το βράδυ των εκλογών, ένα είναι το σύνθημα: δουλεύουμε για τον Δήμο μας, πάμε τον Δήμο μας μπροστά!»

restart_xwria1 restart_xwria4 restart_xwria5 restart_xwria3

 

Αφήστε το σχόλιο σας