Ελλη Πασπαλά – Τάκης Φαραζής στη Σουίτα Reviewed by Momizat on . Η μοναδική ερμηνεύτρια Έλλη Πασπαλά θα δώσει μαζί με το δεξιοτέχνη της τζαζ Τάκη Φαραζή μια ξεχωριστή μουσική παράσταση, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στη Σουίτα Ar Η μοναδική ερμηνεύτρια Έλλη Πασπαλά θα δώσει μαζί με το δεξιοτέχνη της τζαζ Τάκη Φαραζή μια ξεχωριστή μουσική παράσταση, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στη Σουίτα Ar Rating: 0

Ελλη Πασπαλά – Τάκης Φαραζής στη Σουίτα

Ελλη Πασπαλά – Τάκης Φαραζής στη Σουίτα

Η μοναδική ερμηνεύτρια Έλλη Πασπαλά θα δώσει μαζί με το δεξιοτέχνη της τζαζ Τάκη Φαραζή μια ξεχωριστή μουσική παράσταση, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στη Σουίτα Art cafe. Οι δυο τους θα στηριχτούν σε ένα πρόγραμμα πιάνο-φωνή. αφιέρωμα στο ελληνικό και αγγλόφωνο ερωτικό τραγούδι.

Ένα πρόγραμμα πιάνο – φωνή , αφιέρωμα στο ελληνικό κι αγγλόφωνο ερωτικό τραγούδι. Άλλοτε τρυφερή κι άλλοτε εκρηκτική, η μοναδική Έλλη μάς ξυπνάει αναμνήσεις από έρωτες που ζήσαμε και ζούμε και μαζί με τον δεξιοτέχνη της τζαζ Τάκη Φαραζή στο πιάνο, μας προκαλούν συνεχώς να θέλουμε να λικνιστούμε στους ρυθμούς των τραγουδιών του Τομ Γουέιτς, Λέοναρντ Κοέν, Βαν Μόρισον αλλά και του Μάνου Χατζιδάκι, Στ. Ξαρχάκου, Σταμ. Κραουνάκη, Π. Καλαντζόπουλου, Ευανθίας Ρεμπούτσικα , Στάμου Σέμση κ.ά.

τηλ. Κρατήσεων:24310-20676

ΕΙΣΟΔΟΣ: 10ΕΥΡΩ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή