"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.9 C
Trikala

ΕΛΜΕ Τρικάλων : Κάλεσμα απόσυρσης των υποψηφιοτήτων και αποχής από τις εκλογές!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η ΕΛΜΕ Τρικάλων χαρακτηρίζει φαρσοκωμωδία την ηλεκτρονική ψηφοφορία γιατί η καθιέρωσή της θα πλήξει τις ζωντανές, συλλογικές, δημοκρατικές διαδικασίες που εδώ και χρόνια έχει κατακτήσει ο κλάδος και όπως αναφέρει θα οδηγήσει στην ποδηγέτηση των σωματείων , μέσω της διάρρηξης των συναδελφικών σχέσεων και της απομόνωσης των εργαζομένων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Τρικάλων, μετά και την έκδοση της υπ’ αριθμ. Φ.350/52/139940 Υ.Α., που τροποποιεί την διαδικασία των εκλογών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων, συντάσσεται με τις σχετικές αποφάσεις του ΔΣ της ΟΛΜΕ και αποφασίζει τα παρακάτω:

  1. Να προχωρήσει στην απόσυρση των ψηφοδελτίων για το ΠΥΣΔΕ Τρικάλων και το ΑΠΥΣΔΕ Θεσσαλίας, οι παρατάξεις εκείνες που συντάσσονται με την απόφαση της ΟΛΜΕ περί μη συμμετοχής στις επικείμενες εκλογές.
  2. Να πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΔΕ Τρικάλων την Πέμπτη 22/10 και ώρα 2μ.μ., ημέρα κατάθεσης της απόσυρσης των υποψηφιοτήτων για το ΠΥΣΔΕ Τρικάλων.
  3. Καλεί τις ΕΛΜΕ Καρδίτσας, Λάρισας και Βόλου να πραγματοποιήσουν από κοινού παράσταση διαμαρτυρίας στη ΠΔΕ Θεσσαλίας την Παρασκευή 23/10 και ώρα 2μ.μ., ημέρα κατάθεσης της απόσυρσης των υποψηφιοτήτων για το ΑΠΥΣΔΕ Θεσσαλίας
  4. Να μην ορίσει εκπροσώπους στις εφορευτικές επιτροπές.
  5. Να προχωρήσει σε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, την επόμενη εβδομάδα
  6. Να πραγματοποιήσει, με τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων, ενημέρωση των συναδέλφων στα Σχολεία.
    Καλούμε όλες/όλους τις/τους συναδέλφους να μη νομιμοποιήσουν τις εκλογές-παρωδία και να απέχουν μαζικά από την ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Με ενότητα απαντάμε στην αντιδημοκρατικότητα του ΥΠΑΙΘ και της κυβέρνησης.
Δε νομιμοποιούμε τις εκλογές παρωδία

Για το Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε.Τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης