ΕΛΜΕ Τρικάλων : Πάρτε επιτέλους μέτρα για τα σχολεία Reviewed by Momizat on . Με τα σχολεία να κλείνουν το ένα μετά το άλλο και πολλά τμήματα να έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Τρικάλων ζήτη Με τα σχολεία να κλείνουν το ένα μετά το άλλο και πολλά τμήματα να έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Τρικάλων ζήτη Rating: 0

ΕΛΜΕ Τρικάλων : Πάρτε επιτέλους μέτρα για τα σχολεία

ΕΛΜΕ Τρικάλων : Πάρτε επιτέλους μέτρα για τα σχολεία

Με τα σχολεία να κλείνουν το ένα μετά το άλλο και πολλά τμήματα να έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Τρικάλων ζήτησαν για ακόμα μια φορά τη λήψη ουσιαστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

H συνέντευξη παραχωρήθηκε στα γραφεία της τοπικής ΕΛΜΕ με τα μέλη Διοίκησης κ.κ. Ουρανία Παπαζεύκου- αντιπρόεδρο, Άννα Κουτελίδα – οργανωτική γραμματέας, Δημήτρη Θεοχάρη – Ταμία και Κώστα Μιχαλάκη – μέλος να κάνουν λόγω για ελλιπές σχέδιο από την πλευρά του Υπουργείου Παιδείας, σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων, ενώ τόνισαν ότι η κατάσταση έχει φτάσει το απροχώρητο.

Οι καθηγητές διεκδικούν σχολεία καθαρά, με 15 μαθητές το πολύ ανά τάξη, νέες αίθουσες διδασκαλίας και πρόσληψη όλου του απαραίτητου εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού, διενέργεια μαζικών επαναλαμβανόμενων τεστ σε όλους τους συναδέλφους αλλά και τους μαθητές, εξασφάλιση κονδυλίων στις σχολικές επιτροπές για την προμήθεια µε το απαραίτητο υλικό (Μέσα Ατοµικής Προστασίας, είδη καθαρισµού, αντισηπτικά κ.λ.π.) και εξασφάλιση όλου του απαραίτητου αριθμού µόνιµων εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολείων.

«Τώρα είναι η ώρα οι εκπαιδευτικοί μαζί με τους γονείς και τους μαθητές να διεκδικήσουμε αποφασιστικά τους όρους και τις προϋποθέσεις ανοίγματος των σχολείων. Να αναλάβει η κυβέρνηση την κρατική ευθύνη!» τόνισαν με έμφαση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή