Εμβολιασμός δέντρων από εθελοντές στην Πιαλεία Reviewed by Momizat on . Θετική η ιδέα μιας ομάδας εθελοντών κατοίκων της Πιαλείας σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο "Οι Φίλοι του Μουσείου Πιαλείας Τρικάλων", να μετατρέψουν τ Θετική η ιδέα μιας ομάδας εθελοντών κατοίκων της Πιαλείας σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο "Οι Φίλοι του Μουσείου Πιαλείας Τρικάλων", να μετατρέψουν τ Rating: 0

Εμβολιασμός δέντρων από εθελοντές στην Πιαλεία

Εμβολιασμός δέντρων από εθελοντές στην Πιαλεία

Θετική η ιδέα μιας ομάδας εθελοντών κατοίκων της Πιαλείας σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο “Οι Φίλοι του Μουσείου Πιαλείας Τρικάλων”, να μετατρέψουν τις άγριες αχλαδιές σε ήμερες. Κατέχοντας την τέχνη του μπολιάσματος, με την καθοδήγηση του κ. Θεόδωρου Λεμονά και εφοδιασμένοι με μπόλια ήμερης αχλαδιάς, κερί και αυτοσχέδια εργαλεία, μπόλιασαν πολλά δέντρα σε μια πανέμορφη τοποθεσία στα ριζά του Κόζιακα. Η δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε στις 23 και 27 Φεβρουαρίου 2014.

Οι μπολιαστές σε δράση:
Λεμονάς Θεόδωρος, Ντάκος Ε.Κωνσταντίνος, Ντάκος Χ. Κωσταντίνος, Μπρέντας Θανάσης, Ντάκος Παναγιώτης, Ζαρίδα Αρετή, Μπρέντα Ελένη, Νικάκη Γεωργια, Νίκου Μαρία, Κανδύλης Κώστας, Παπαγεωργίου Α. Γιώργος, Παπαγιανόπουλος Δημήτριος, Θάνος Γιάννης, Λεμονάς Ν. Θεόδωρος, Γεροβάιος Μανώλης, Καλαντζής Βασίλειος, Παπακωσταντίνου Γιώτα.
και οι μικροί εθελοντές. Ραφαηλία, Γιώργος, Κωσταντίνος, Άρης, Παναγιώτης, Βαλάντης, Βασίλειος.

Αφήστε το σχόλιο σας