Εμείς μπορούμε !! Reviewed by Momizat on . Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω -δώσε μου τόπο να σταθώ και τη Γη θα μετακινήσω. Αυτή η κραυγή του Αρχιμήδη σκάβει το μυαλό κάθε  Έλληνα και κάθε  Ελληνίδας   Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω -δώσε μου τόπο να σταθώ και τη Γη θα μετακινήσω. Αυτή η κραυγή του Αρχιμήδη σκάβει το μυαλό κάθε  Έλληνα και κάθε  Ελληνίδας   Rating: 0

Εμείς μπορούμε !!

Εμείς μπορούμε !!

Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω -δώσε μου τόπο να σταθώ και τη Γη θα μετακινήσω.

Αυτή η κραυγή του Αρχιμήδη σκάβει το μυαλό κάθε  Έλληνα και κάθε  Ελληνίδας  που βιώνει αυτά που βιώνει στις μέρες  μας.

Άκουσέ την … Ηρέμησε δυο λεπτά από την συνεχόμενη οχλαγωγία και νοιώσε τη δύναμη σου. Εσύ και μόνο εσύ μπορείς πρώτα απ’ όλα να αλλάξεις τον κόσμο σου και μετά με όλους τους άλλους να βοηθήσεις  να αλλάξει και ο υπόλοιπος κόσμος.

Η χώρα χρειάζεται νέο αφήγημα… Τα παλιά μας τελειώσανε.

Αυτά που πήγαινες στο γραφείο του βουλευτή και σε διόριζε με αντάλλαγμα την ψήφο σου και τον “πολιτικό” σου αγώνα, αλλά και τα άλλα τα πρόσφατα των ασαφών ιδεολογημάτων της  εμφανούς  ανεπάρκειας  και του ξεχειλωμένου κρατισμού,   απέναντι στην ταλαιπωρημένη κοινωνία, πρέπει να δώσουν τη θέση τους στο δημιουργικό πολυτάλαντο μυαλό του  Έλληνα, ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει νέα προϊόντα, υπηρεσίες και επιχειρήσεις  σ’ ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό περιβάλλον.  Αρκεί να υπάρξει πολιτική βούληση.

ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Το Ποτάμι η δύναμη της αλήθειας, η δύναμη του καινούριου,  θα είναι σε αυτές τις εκλογές η απάντηση των ανθρώπων που παράγουν και δημιουργούν.

Για λίγες μέρες θα σας κουράσω με την παρουσία μου.

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη. Δεν γίνεται αλλιώς …

Γιάννης Τζίκας            Υποψήφιος Βουλευτής

με -ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ -στο Ν.Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή