”Εμείς οι ιθαγενείς” Reviewed by Momizat on .   Ζωή Χατζηθωμά : Ο τρόπος συμπεριφοράς εν όψει εκλογών και η επιμονή να μας σώσουν κάποιοι πολιτικοί, πολιτευτές, συνδικαλιστές και αστείοι τεχνοκράτες, λ   Ζωή Χατζηθωμά : Ο τρόπος συμπεριφοράς εν όψει εκλογών και η επιμονή να μας σώσουν κάποιοι πολιτικοί, πολιτευτές, συνδικαλιστές και αστείοι τεχνοκράτες, λ Rating: 0

”Εμείς οι ιθαγενείς”

”Εμείς οι ιθαγενείς”

 

Ζωή Χατζηθωμά : Ο τρόπος συμπεριφοράς εν όψει εκλογών και η επιμονή να μας σώσουν κάποιοι πολιτικοί, πολιτευτές, συνδικαλιστές και αστείοι τεχνοκράτες, λες και όλοι τους… έχουν πιάσει τον Πάπα από τα γένια, με ξεπερνά.

Μόνο την ώρα που θα πεθάνουμε δε μας λένε ακόμη με ασφάλεια.

Μένει τώρα να τρέχουν στα καφενεία και στις γειτονιές και να μοιράζουν σε μας τους ιθαγενείς χάντρες και καθρεφτάκια, περιμένοντας να χορέψουμε γύρω τους το χορό της χαράς και της ευχαριστίας, με πρόσωπα βαμμένα για γιορτή.

Άντε στο καλό και σεις και η επικίνδυνα σαδιστική σας συμπεριφορά, που δε βλέπω να εξαφανίζεται, ακόμη κι αν το ζητήσουμε ως δώρο από τον αγαπημένο Άγιο Βασίλη! Ήρωες είμαστε, ήρωες, για να αντέχουμε την ακατάσχετη λογόρροια και την καφρίλα ορισμένων. Θα βγει κι αυτή και η άλλη εβδομάδα και ελπίζω χωρίς να μας βγει η ψυχή!

 

Μετά από λίγο όμως, και σαν από ένστικτο επιβίωσης, σκέφτομαι πόσοι υπέροχοι και ικανοί άνθρωποι υπάρχουν γύρω μας, πόσοι ποταμοί αγάπης και κατανόησης και λέω δε μπορεί, η ζωή στάθηκε καλή μαζί μας. Ίσως και να μας ευεργετεί με την ύπαρξη και την παρουσία τους μέσα στην ομίχλη απανθρωπιάς και αστείρευτης ανοησίας.

Ακόμη υπάρχει ελπίδα!

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή