Εμπορική συνεργασία WIND της οδού Ασκληπιού & Ομίλου ΗΡΩΝ Reviewed by Momizat on . Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, τo κατάστημα της  WIND στην Ασκληπιού  καθώς και το ευρύτερο δίκτυο πωλήσεων της WIND Ελλάς θα διαθέτει στους Τρικαλινούς κατα Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, τo κατάστημα της  WIND στην Ασκληπιού  καθώς και το ευρύτερο δίκτυο πωλήσεων της WIND Ελλάς θα διαθέτει στους Τρικαλινούς κατα Rating: 0

Εμπορική συνεργασία WIND της οδού Ασκληπιού & Ομίλου ΗΡΩΝ

Εμπορική συνεργασία WIND της οδού Ασκληπιού & Ομίλου ΗΡΩΝ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, τo κατάστημα της  WIND στην Ασκληπιού  καθώς και το ευρύτερο δίκτυο πωλήσεων της WIND Ελλάς θα διαθέτει στους Τρικαλινούς καταναλωτές , ιδιώτες και επαγγελματίες, τα ανταγωνιστικά προγράμματα προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας του Ομίλου ΗΡΩΝ.

Χάρη στη συμφωνία αυτή,  τα προγράμματα του Ομίλου ΗΡΩΝ  διατίθενται από το καταστημα της  WIND , δίνοντας στους καταναλωτές πρόσβαση σε προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας από την πρώτη σε πωλήσεις ιδιωτική εταιρεία προμήθειας ρεύματος στην Ελλάδα.

Η προσθήκη των ανταγωνιστικών προϊόντων του Ομίλου ΗΡΩΝ στο χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρουν τα καταστήματα WIND ενισχύει τη στρατηγική της WIND να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις για τις ανάγκες τους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή