"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

27.5 C
Trikala

Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων για το παράνομο ηλεκτρονικό εμπόριο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για το παράνομο ηλεκτρονικό εμπόριο και τις παγίδες του Ίντερνετ θα πραγματοποιήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων. Αυτό αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετικό δελτίο Τύπου του συλλόγου το οποίο έχει ως εξής:

“Σειρά κοινών δράσεων προς όφελος της τοπικής αγοράς και στήριξης της επιχειρηματικότητας και οικονομίας, προωθούν ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκαν κατ’ ιδίαν επαφές με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, ο οποίος σταθερά δείχνει ενδιαφέρον για τα προβλήματα των εμπόρων και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, καθώς και συναντήσεις με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, τον δ/ντή του γραφείου του κ. Γεώργιο Καρανάσιο και τα στελέχη του Τμήματος Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε το υψηλό επίπεδο συνεργασίας και η αναγκαιότητα των ελέγχων με τους ίδιους ρυθμούς, ίσως και πιο στοχευμένα, ώστε να  εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία της αγοράς.

            Παράλληλα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Χρήστος Μπλουγούρας και η αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας κα Σοφία Κωστούλα – Βλόντζου ενημέρωσαν τον αντιπεριφερειάρχη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες για τα βήματα εκσυγχρονισμού του Συλλόγου, ο οποίος έχει προχωρήσει ήδη στην αναβάθμιση της ιστοσελίδας του estrikala.gr, παρέχοντας  καθημερινά χρήσιμες πληροφορίες για την αγορά και για την πόλη των Τρικάλων.

Στα πλαίσια της βελτιστοποίησης της εξυπηρέτησης και ενημέρωσης του εμπορικού κόσμου της περιοχής, ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων αποφάσισαν στενότερη συνεργασία με την άμεση προώθηση μέσω της ιστοσελίδας του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων από τα αρμόδια τμήματα όλων των νόμων, διατάξεων και χρηματοδοτήσεων που αφορούν το εμπόριο και την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα της περιοχής μας. Με δεδομένο ότι η ταχύτητα και η εγκυρότητα της πληροφόρησης είναι το βασικότερο χαρακτηριστικό για την επιχειρηματικότητα σήμερα, είναι προφανές  ότι η συγκεκριμένη ενέργεια θα προσδώσει πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις των Τρικάλων. 

            Τέλος αναγνωρίζοντας την αλματώδη εξέλιξη του ηλεκτρονικού εμπορίου που εκτός από ευκαιρίες για τους καταναλωτές περιέχει και αρκετούς κινδύνους, οι δυο πλευρές συμφώνησαν στην συνδιοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων για την πληροφόρηση των εμπόρων και κυρίως των καταναλωτών για τις «παγίδες του internet», με  τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις που λαμβάνει το παράνομο ηλεκτρονικό εμπόριο.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης