Εμπόρους προτείνει στα μέλη του για τις εκλογές ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ανακοινώνει στους συναδέλφους ότι τις επόμενες δύο Κυριακές, 18 και 25 Μαΐου θα διεξαχθούν οι πιο κρίσιμες εκλογές τόσο για την αν Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ανακοινώνει στους συναδέλφους ότι τις επόμενες δύο Κυριακές, 18 και 25 Μαΐου θα διεξαχθούν οι πιο κρίσιμες εκλογές τόσο για την αν Rating: 0

Εμπόρους προτείνει στα μέλη του για τις εκλογές ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων

Εμπόρους προτείνει στα μέλη του για τις εκλογές ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ανακοινώνει στους συναδέλφους ότι τις επόμενες δύο Κυριακές, 18 και 25 Μαΐου θα διεξαχθούν οι πιο κρίσιμες εκλογές τόσο για την ανάδειξη νέων Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβουλίων όσο και Ευρωβουλευτών που θα μας εκπροσωπήσουν στο Ευρωκοινοβούλιο.
Σ΄αυτές τις εκλογές, πρέπει εμείς σαν έμποροι και επιχειρηματίες να σκεφτούμε περισσότερο από ποτέ ποιους θέλουμε να εκλέξουμε στα σημαντικά αυτά κέντρα αποφάσεων.
Είναι σημαντικό να αναλογιστούμε τα κλειστά καταστήματα, την υπέρογκη φορολογία, τη συρρίκνωση των εισοδημάτων, τα υψηλά ποσοστά ανεργίας, τις ληξιπρόθεσμες οφειλές μας, τη νεκρή αγορά και να στηρίξουμε με την ψήφο μας συναδέλφους που κατεβαίνουν υποψήφιοι σε όλα τα ψηφοδέλτια.
Υπάρχουν άξιοι συνάδελφοι, άνθρωποι της αγοράς και της επιχειρηματικότητας, που γνωρίζουν τα προβλήματα του εμπορίου και μπορούν να μας εκπροσωπήσουν δυναμικά διεκδικώντας το καλύτερο για μας, για την αγορά μας και για την κοινωνία μας.

Επενδύοντας  σε δικούς μας ανθρώπους, του εμπορίου, θεωρούμε χρέος να τους υποστηρίξουμε, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ανάδειξη και την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των πολλαπλών και σοβαρών προβλημάτων που μας αφορούν άμεσα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή