Εμφαση στην Υγεία δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και στην Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να δουν από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υ Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να δουν από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υ Rating: 0

Εμφαση στην Υγεία δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και στην Καλαμπάκα

Εμφαση στην Υγεία δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και στην Καλαμπάκα

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να δουν από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας, καθώς και να μιλήσουν με το προσωπικό για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να κάνει αυτές τις ενέργειες διότι πιστεύει στην ΥΓΕΙΑ, τη θεωρεί πολύτιμο αγαθό και θέλει να τη στηρίξει.

Η τετραμελής επιτροπή απαρτιζόταν από τη Βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτα Δριτσέλη, από τον κ. Σάκη Παπαδόπουλο (Υπεύθυνο του τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ του Ν. Τρικάλων και Νοσοκομειακό Γιατρό), τον κ. Ανδρέα Ξανθό, Βουλευτή Ρεθύμνου και υπεύθυνο του τομέα Υγείας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και την κ. Βάσω Κωστοπούλου, στέλεχος της οργάνωσης μελών Καλαμπάκας.

Την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε στο γραφείο του ο Διευθυντής του Κ.Υ. Καλαμπάκας κ. Μάνθος Σκύφτας, και ανέλαβε να παρουσιάσει αναλυτικά την κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας της πόλης μας, επικεντρώνοντας στα υπάρχοντα προβλήματα.

Μετά το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας η αντιπροσωπεία μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου θα υπάρξει ανάλογη συζήτηση.

Το απόγευμα και ώρα 7:30 μ.μ. ο κ. Ξάνθος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο ξενοδοχείο «Αχίλλειον», με θέμα: «Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία στην προοπτική της Αριστερής διακυβέρνησης».

Πηγή ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή