“Εμφύλιος πόλεμος”… στο ξακουστό Γαρδίκι Reviewed by Momizat on . Το ξακουστό Γαρδίκι ήταν διαρκώς σε εμφύλιο πόλεμο..... και αυτό είναι που το κάνει εξαιρετικά συναρπαστικό. Μια και οι Γαρδικιώτες λοιπόν είναι ξεχωριστή φυλή, Το ξακουστό Γαρδίκι ήταν διαρκώς σε εμφύλιο πόλεμο..... και αυτό είναι που το κάνει εξαιρετικά συναρπαστικό. Μια και οι Γαρδικιώτες λοιπόν είναι ξεχωριστή φυλή, Rating: 0

“Εμφύλιος πόλεμος”… στο ξακουστό Γαρδίκι

“Εμφύλιος πόλεμος”… στο ξακουστό Γαρδίκι

Το ξακουστό Γαρδίκι ήταν διαρκώς σε εμφύλιο πόλεμο….. και αυτό είναι που το κάνει εξαιρετικά συναρπαστικό.

Μια και οι Γαρδικιώτες λοιπόν είναι ξεχωριστή φυλή, ένας νέος πόλεμος έχει ξεσπάσει , αυτός των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Το κύριο χαρακτηριστικό του Γαρδικιώτικου εμφυλίου είναι ο υπέρ πάντων αγώνας των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που ανήκουν στις παρατάξεις του Κώστα Μαράβα , του Θοδωρή Χήρα ενώ όπως όλα δείχνουν στο χορό θα μπει και η παράταξη του Τσιούτσια.

Μέχρι στιγμής στον Μαράβα είναι μόνο ο Κώστας Ούτρας και στο τοπικό Αρης Αλεξίου. Στον Χήρα είναι Βαγγέλης Κουτής και ο Γιάννης Κουτσονάσιος στο κεντρικό. Τοπικό ο Κ. Παπακώστας, ο Γ.Πλεξίδας και ο ανεξάρτητος στο τοπικό Θύμιος Πλεξίδας .

Μπορεί στο Γαρδίκι όλες οι ψήφοι να είναι μετρημένες κι υπολογισμένες από πριν (αθάνατη Ελληνική επαρχία) αλλά τώρα δεν ξέρει κανένας τι θα γίνει.

Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές τις επόμενες μέρες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή