"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Ενέργειες για το … αγαπημένο παζάρι

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Αρχινάει στα Τρίκαλα» και φέτος το παζάρι, οπότε η νέα δημοτική αρχή, δεν ήταν δυνατόν να παραμελήσει το μεγάλο αυτό εμπορικό, πολιτιστικό και κοινωνικό γεγονός. Μόλις δύο ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, ο Δήμαρχος Τρικκαίων συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη, με τη συμμετοχή αντιδημάρχων και υπηρεσιακών παραγόντων.

Κύριος στόχος, η ενημέρωση για την υπάρχουσα κατάσταση, όπως

  • η εξυπηρέτηση των εμπόρων,
  • η παροχή όλων, όσα είναι απαραίτητα και έχουν δημοπρατηθεί ,
  • η διευκόλυνση των επισκεπτών,
  • η εξασφάλιση όρων υγιεινής και ασφάλειας
  • η διευθέτηση κάθε προβλήματος που θα ανακύψει
  • η πρόβλεψη για πιθανά ζητήματα που ίσως προκύψουν
  • η διαφημιστική προβολή

Σε γενικές γραμμές, οι απόψεις που κατατέθηκαν, λόγω και της πολύχρονης εμπειρίας των υπαλλήλων στον μείζονα αυτόν θεσμό, συνέτειναν στην ανάγκη μελλοντικής βελτίωσης της όλης κατάστασης.
Ο Δήμος Τρικκαίων διαθέτει ένα από τα πιο διάσημα ανά την Ελλάδα παζάρια, με πλήθος ποικίλων προϊόντων σε πάρα πολύ καλές τιμές, με συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών – και της ποιότητας – των καταστημάτων εστίασης και με αγαπημένα παιχνίδια.

Ο συγκεκριμένος θεσμός, καθώς και οι πέριξ αυτού δραστηριότητες, μπορούν να συνεισφέρουν στην αύξηση του οικονομικού επιπέδου, όχι μόνο των εμπλεκομένων με το παζάρι, αλλά και πολλών άλλων επαγγελματιών.
Η δημοτική αρχή θα συνεχίσει, σε πρώτη φάση, τις διαδικασίες για την καλύτερη λειτουργία και της φετινής πανήγυρης, την οποία από την επόμενη χρονιά θα αναμορφώσει και θα βελτιώσει .

SISKEPSI-PAZARI2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης