Εναρξη εγγραφών στο Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Αρχίζουν την Δευτέρα 1-9-2014 οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων του τμήματος Πολιτισμού-Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας –Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων για Αρχίζουν την Δευτέρα 1-9-2014 οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων του τμήματος Πολιτισμού-Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας –Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων για Rating: 0

Εναρξη εγγραφών στο Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων

Εναρξη εγγραφών στο Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων

Αρχίζουν την Δευτέρα 1-9-2014 οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων του τμήματος Πολιτισμού-Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας –Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων για τη νέα σχολική χρονιά 2014-2015.

Το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων λειτούργησε το έτος 1958.

Στην πολυετή παρουσία του η εκπαιδευτική δραστηριότητα και η καλλιτεχνική του δράση ανέδειξε μουσικούς , δημιούργησε επαγγελματίες και έγινε θεσμός στην συναυλιακή δραστηριότητα της πόλης μας.

Διδάσκονται Μουσικά όργανα , Ανώτερα Θεωρητικά από ειδικούς διπλωματούχους καθηγητές.

Οι σχολές και τα τμήματα του Δημοτικού Ωδείου διακρίνονται σε σχολές με αναγνωρισμένες σπουδές από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και σε σχολές μη αναγνωρισμένες , οι οποίες λειτουργούν για τις προτιμήσεις των σπουδαστών που δεν ενδιαφέρονται για σπουδές πολύχρονες , αλλά για απόκτηση μουσικών γνώσεωνκαι με το τέλος του εκπαιδευτικού αυτού κύκλου χορηγούνται βεβαιώσεις παρακολούθησης .

Με την περάτωση των σπουδών στα αναγνωρισμένα τμήματα από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού χορηγούνται επίσημοι τίτλοι σπουδών πτυχία-διπλώματα.

Τα μαθήματα στα Μουσικά όργανα γίνονται ατομικά και συνοδεύονται από τα υποχρεωτικά θεωρητικά μαθήματα.

Η διδακτέα ύλη και τα έτη φοίτησης των αναγνωρισμένων Μουσικών σπουδών καθορίζονται από τους εκπαιδευτικούς κανονισμούς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Τα τμήματα μουσικοπαιδαγωγικής αγωγής που λειτουργούν στο Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων με εξειδικευμένους δασκάλους, προσεγγίζουν τα παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας μέσα από ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα και τα προετοιμάζουν, για τις τυπικές μουσικές σπουδές .

Τα μαθήματα αρχίζουν 1Οκτωβρίου 2014 .

Ειδικές παροχές για

– Πολύτεκνες οικογένειες

–  Σπουδαστές της Φιλαρμονικής,

–  Εκπτώσεις διδάκτρων σε φοιτητές πανεπιστημίων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Ώρες λειτουργίας Γραμματείας :

Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη

8.00 -13.00 και 17.30 -20.00

Τρίτη και Παρασκευή

8.00 – 14.00

Δ/νση : Βύρωνος 32

τηλ.: 24310-76620

Email: dimodeiotrik@yahoo.gr

Website: www.dotrik.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή