Πόλος έλξης της κοσμικής Αθήνας και όχι μόνο αποτελεί τα τελευταία χρόνια η ψησταριά “Θαλασσινό Κρεατάκι” του Βασίλη Καραμήτρου, στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Ανατ. Αττικής.
Γαρδικώτης στη καταγωγή ο ίδιος μεγάλωσε στη Αχλαδιά Καρδίτσας(Αμαρλάρ) όπως και πολλοί συμπατριώτες του, αφού το πανέμορφο αυτό χωριό της νότιας Θεσσαλίας αποτελούσε ένα από τα χειμαδιά των ασπροποταμιτών.
Η ταβέρνα του παρ`ότι πάνω στο κύμα φημίζεται κυρίως για τα κρεατικά της ώρας, εξ ού και το σουρεάλ όνομα που εμπνεύστηκε πριν χρόνια ο δαιμόνιος Βλάχος.
Φανατικοί πελάτες του μερακλή Βασίλη δηλώνουν αρκετοί διάσημοι, αφού θεωρείται αξεπέραστος ψήστης και όπως δήλωσε κάποιος χαρακτηριστικά: “Είναι για πολλά αστέρια Michelin”.
Κων. Κουτσονάσιος.