Ενας Γαρδικώτης Sef των VIP στο Πόρτο Ράφτη Reviewed by Momizat on . Πόλος έλξης της κοσμικής Αθήνας και όχι μόνο αποτελεί τα τελευταία χρόνια η ψησταριά "Θαλασσινό Κρεατάκι" του Βασίλη Καραμήτρου, στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Αν Πόλος έλξης της κοσμικής Αθήνας και όχι μόνο αποτελεί τα τελευταία χρόνια η ψησταριά "Θαλασσινό Κρεατάκι" του Βασίλη Καραμήτρου, στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Αν Rating: 0

Ενας Γαρδικώτης Sef των VIP στο Πόρτο Ράφτη

Ενας Γαρδικώτης Sef των VIP στο Πόρτο Ράφτη

Πόλος έλξης της κοσμικής Αθήνας και όχι μόνο αποτελεί τα τελευταία χρόνια η ψησταριά “Θαλασσινό Κρεατάκι” του Βασίλη Καραμήτρου, στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Ανατ. Αττικής.

Γαρδικώτης στη καταγωγή ο ίδιος μεγάλωσε στη Αχλαδιά Καρδίτσας(Αμαρλάρ) όπως και πολλοί συμπατριώτες του, αφού το πανέμορφο αυτό χωριό της νότιας Θεσσαλίας αποτελούσε ένα από τα χειμαδιά των ασπροποταμιτών.

Η ταβέρνα του παρ`ότι πάνω στο κύμα φημίζεται κυρίως για τα κρεατικά της ώρας, εξ ού και το σουρεάλ όνομα που εμπνεύστηκε πριν χρόνια ο δαιμόνιος Βλάχος.

Φανατικοί πελάτες του μερακλή Βασίλη δηλώνουν αρκετοί διάσημοι, αφού θεωρείται αξεπέραστος ψήστης και  όπως δήλωσε κάποιος χαρακτηριστικά: “Είναι για πολλά αστέρια Michelin”.

Κων. Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή