Ενας οφθαλμίατρος για δύο Νοσοκομεία σε Τρίκαλα και Καρδίτσα… Reviewed by Momizat on . Είναι γνωστό εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ότι στο νοσοκομείο Τρικάλων υπάρχει πρόβλημα με τον οφθαλμίατρο, αφού υπάρχει μόνο ένας γιατρός και είναι αδ Είναι γνωστό εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ότι στο νοσοκομείο Τρικάλων υπάρχει πρόβλημα με τον οφθαλμίατρο, αφού υπάρχει μόνο ένας γιατρός και είναι αδ Rating: 0

Ενας οφθαλμίατρος για δύο Νοσοκομεία σε Τρίκαλα και Καρδίτσα…

Ενας οφθαλμίατρος για δύο Νοσοκομεία σε Τρίκαλα και Καρδίτσα…

Είναι γνωστό εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ότι στο νοσοκομείο Τρικάλων υπάρχει πρόβλημα με τον οφθαλμίατρο, αφού υπάρχει μόνο ένας γιατρός και είναι αδύνατο να καλύψει τις ανάγκες που υπάρχουν. Έτσι ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων Γιώργος Σουφλιάς, μιλώντας στο “Ράδιο Πρωινός 105,3” εξήγησε πως έχει η κατάσταση:
SOYFLIAS«Είναι γνωστό ότι το νοσοκομείο Τρικάλων είναι συνδεδεμένο με το νοσοκομείο Καρδίτσας. Όντως υπάρχει ένας οφθαλμίατρος στο νοσοκομείο Τρικάλων, ο οποίος κάνει αυτό που πρέπει να κάνει με όλο το προσωπικό της κλινικής και φαντάζομαι ότι οι ασθενείς που πήγαν σε άλλες περιοχές, αναφέρονται σε μέρες που δεν λειτουργούσε η εφημερία. Διότι ένας γιατρός δεν μπορεί να κάνει συνεχώς εφημερίες.
Αυτή τη στιγμή όμως γίνονται προσπάθειες να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν. Και με την ευκαιρία της επικοινωνίας μαζί σας, θέλω να αναφέρω ότι χθες υπήρχε μια συνάντηση στην Αθήνα του διοικητή και του υποδιοικητή των υπηρεσιών υγείας της περιφέρειας με τον υπουργό για θέματα που έχουν σχέση με το νέο σχήμα στην πρωτοβάθμια περίθαλψη. Για θέματα που έχουν σχέση με το πώς θα λειτουργήσει το νέο σχήμα.
Δεν μπορώ να πω ότι θα καλυφθούν τα κενά, απλώς εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι όλα αυτά έχουν μεταφερθεί από τον προηγούμενο διοικητή και από εμένα, είναι γνωστά στην ΥΠΕ και στο υπουργείο και κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να καλυφθούν αυτές οι ανάγκες. Διότι όπως έχουμε πει η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό. Οι δυσκολίες υπάρχουν, το γνωρίζουμε όλοι, από κει και πέρα όμως προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που πρέπει και ελπίζω ότι θα το πετύχουμε. Δεν μπορώ να πω ότι 100% θα λυθούν, αλλά οι προσπάθειες γίνονται».

Αφήστε το σχόλιο σας