Ενα κράτος γεμάτο τυπολατρεία και προκλήσεις Reviewed by Momizat on . Θλίψη και ντροπή προκαλεί η καταγγελία του δημάρχου της Σύμης ότι το ελληνικό προξενείο της Σμύρνης ζήτησε 500 ευρώ από τους συγγενείς του αδικοχαμένου στις πλη Θλίψη και ντροπή προκαλεί η καταγγελία του δημάρχου της Σύμης ότι το ελληνικό προξενείο της Σμύρνης ζήτησε 500 ευρώ από τους συγγενείς του αδικοχαμένου στις πλη Rating: 0

Ενα κράτος γεμάτο τυπολατρεία και προκλήσεις

Ενα κράτος γεμάτο τυπολατρεία και προκλήσεις

Θλίψη και ντροπή προκαλεί η καταγγελία του δημάρχου της Σύμης ότι το ελληνικό προξενείο της Σμύρνης ζήτησε 500 ευρώ από τους συγγενείς του αδικοχαμένου στις πλημμύρες της Ρόδου 50χρονου εκπαιδευτικού Κώστα Αργυρόπουλου για τη μεταφορά της σορού στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον ροδιακό Τύπο οι συγγενείς του 50χρονου από το Τρίκαλα, αναγνώρισαν τη σορό που εντοπίστηκε στα τουρκικά παράλια, μία άκρως οδυνηρή διαδικασία κατά την οποία η αδελφή του εκπαιδευτικού λιποθύμησε.

Μετά τον χαμό του αγαπημένου τους στην καταστροφή για την οποία έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα, η οικογένεια αντιμετώπισε και την αναλγησία της Πολιτείας, καθώς υπάλληλος του προξενείου τους ζήτησε… 500 ευρώ για το φέρετρο, προκειμένου να έρθει η σορός του στην Ελλάδα για να ταφεί.

Θέλοντας να ξεμπερδέψουν, έδωσαν τα χρήματα.

«Γίναμε για ακόμη μια φορά ρεζίλι”, αν δεν είχε η οικογένεια χρήματα, θα πλήρωναν οι Τούρκοι τα έξοδα και δεν θα ζητούσαν χρήματα» ανέφερε ο δήμαρχος της Σύμης κ. Παπακαλοδούκας.
Δείτε τα βίντεο και… τα συμπεράσματα δικά σας

www.youtube.com/watch?v=nQRDklOL338

http://www.youtube.com/watch?v=9JharqklbeE

Αφήστε το σχόλιο σας