Ενα πάρτι θεάτρου, μια κωμωδία με σουρεαλισμό στη Σουίτα Reviewed by Momizat on . Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου ώρα 9:30 μ.μ η θεατρική ομάδα ΑΝΑΒΑΣΙΣ διοργανώνει στην Σουίτα Art Café πάρτυ με αποσπάσματα από το θεατρικό έργο «dr. Φροϋνώντεν». Μι Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου ώρα 9:30 μ.μ η θεατρική ομάδα ΑΝΑΒΑΣΙΣ διοργανώνει στην Σουίτα Art Café πάρτυ με αποσπάσματα από το θεατρικό έργο «dr. Φροϋνώντεν». Μι Rating: 0

Ενα πάρτι θεάτρου, μια κωμωδία με σουρεαλισμό στη Σουίτα

Ενα πάρτι θεάτρου, μια κωμωδία με σουρεαλισμό στη Σουίτα

anabasisΤην Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου ώρα 9:30 μ.μ η θεατρική ομάδα ΑΝΑΒΑΣΙΣ διοργανώνει στην Σουίτα Art Café πάρτυ με αποσπάσματα από το θεατρικό έργο «dr. Φροϋνώντεν».
Μια σουρεαλιστική κωμωδία σε ύφος κόμικ, που πρόκειται να παρουσιαστεί το καλοκαίρι.
Ο «κάτω κόσμος» περνάει κρίση και βάζει εμπρός ένα γενναίο σχέδιο για να την καταλύσει. Στον «πάνω κόσμο», ο dr. Φροϋνώντεν, ταγμένος κι αυτός, χωρίς να το ξέρει, στην ίδια ακριβώς αποστολή.

«Έχουμε χρέος να ληστέψουμε όλες τις τράπεζες του γαλάζιου πλανήτη. Να αγοράσουμε τις μετοχές και να κλείσουμε όλες τις φαρμακοβιομηχανίες”, λέει.
Έτσι μοιραία οι δύο αποστολές συναντώνται. Αν μας ρωτάτε τι θα προκύψει από αυτό το καρμικό συναπάντημα…χμ!… Αλλά μην ξεχνάτε πως πάντα στο τέλος θριαμβεύει… ο έρωτας.

Σενάριο: Γιάννης Σαπάκος – Ελένη Γκουζίνη
Σκηνικά – Κοστούμια: Κων/νος Καρανίκας

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Βασίλης Νανάκης, Ελένη Γκουζίνη, Άγγελος Αντωνίου, Αντωνία Γαλανάκη, Θέμης Νταραράς, Ρούλα Αζναουρίδη, Φάνη Μπούκα.

Φωτογραφίες: Γιώργος Κώτσης
Κουπόνι ενίσχυσης 5€

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή