"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Ενδιαφέρον του Δήμου Τρικκαίων για τις ιαματικές πηγές στο Ρίζωμα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε ένα ακόμη δίκτυο για την προώθηση της αναπτυξιακής προοπτικής, μετέχει ο Δήμος Τρικκαίων. Πρόκειται για τον Σύνδεσμο Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, ο οποίος αντιπροσωπεύει 50 ΟΤΑ από όλη τη χώρα, που διαθέτουν ιαματικές πηγές.
Ο λόγος για τον οποίο ο Δήμος Τρικκαίων μετέχει σε αυτόν τον Σύνδεσμο, είναι οι πηγές στο Ρίζωμα. Για αυτές ήδη έχουν γίνει κάποιες μετρήσεις, αλλά δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία και δεν υπήρξε αποτέλεσμα, προκειμένου να μπορεί ο Δήμος να διεκδικήσει και κάποια θέση στο νέο ΔΣ. Η εκλογική διαδικασία για το οποίο, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Τον Δήμο Τρικκαίων εκπροσώπησαν, ο αντιδήμαρχος τομέα Α’ κ. Ηλίας Παπανικολάου και ο δημοτικός σύμβουλος της ΔΕ Παραληθαίων κ. Αχ. Λασπάς.
Ο κ. Παπανικολάου ανέφερε ότι, μόλις ολοκληρωθεί η επιστημονική διαδικασία και υπάρξει σαφές αποτέλεσμα για την ποιότητα των υδάτων στην περιοχή, θα μπορεί ο Δήμος να προωθήσει την αξιοποίηση των πηγών. Κάτι που, όπως σημείωσε οκ. Λασπάς αποτελεί μόνιμο αίτημα των κατοίκων.
Σημειώνεται, επίσης, ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, παρέστη στις αρχαιρεσίες, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά, προκειμένου να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα και σε αυτόν τον τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης