"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.2 C
Trikala

Ενδιαφέρουσα επιστημονική ημερίδα με θέμα τις χρόνιες παθήσεις και τις επιπτώσεις στην ψυχική υγεία του ασθενή και του άμεσου περιβάλλοντος του

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ενδιαφέρουσα επιστημονική Ημερίδα, διοργανώνει στα Τρίκαλα το Ερευνητικό και Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο για την Υγεία και η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαΐου 2023 (09:30 – 18:00) στο Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Τρικάλων υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων.

Το Ερευνητικό και Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο για την Υγεία REdI4Health είναι ένας αστικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στοχεύει στην προαγωγή και ανάπτυξη της Ιατρικής με δράσεις που άπτονται των επιστημονικών πεδίων της Εξατομικευμένης Ιατρικής και της Ψυχικής Υγείας (https://redi4health.gr).

Η ημερίδα που διοργανώνεται στις 13 Μαΐου 2023 έχει θέμα τις χρόνιες παθήσεις και τις επιπτώσεις στην ψυχική υγεία του ασθενή και του άμεσου περιβάλλοντος του. Πιο συγκεκριμένα, διακεκριμένοι επιστήμονες όπως ιατροί, ερευνητές, ψυχίατροι, ψυχολόγοι θα αναπτύξουν θέματα όπως εφηβική αυτοκτονικότητα, υπερκινητικό παιδί, αυτισμός, παιδική ψύχωση,  διαχείριση της διάγνωσης του καρκίνου και άλλα.

Η ημερίδα απευθύνεται στους επαγγελματίες υγείας, στο ευρύτερο κοινό, σε συλλόγους ασθενών και στις οικογένειες τους. Η ημερίδα είναι δωρεάν ώστε να μπορούν να την παρακολουθήσουν όσο το δυνατό περισσότεροι και να επωφεληθούν από αυτή.

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά μας να σας υποδεχθούμε στα Τρίκαλα το Σάββατο 13 Μαΐου 2023. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Κωνσταντίνος Μητρόπουλος

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης