Ενεργοί πολίτες παίρνουν πρωτοβουλία για τον Δ. Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Μια κίνηση εκτός των ειωθότων για την πόλη της Καλαμπάκας και με σαφή διάθεση να ενεργοποιήσει τους δημότες της, γεννήθηκε πριν λίγες ημέρες και βαπτίζεται την Μια κίνηση εκτός των ειωθότων για την πόλη της Καλαμπάκας και με σαφή διάθεση να ενεργοποιήσει τους δημότες της, γεννήθηκε πριν λίγες ημέρες και βαπτίζεται την Rating: 0

Ενεργοί πολίτες παίρνουν πρωτοβουλία για τον Δ. Καλαμπάκας

Ενεργοί πολίτες παίρνουν πρωτοβουλία για τον Δ. Καλαμπάκας

Μια κίνηση εκτός των ειωθότων για την πόλη της Καλαμπάκας και με σαφή διάθεση να ενεργοποιήσει τους δημότες της, γεννήθηκε πριν λίγες ημέρες και βαπτίζεται την ερχόμενη Τρίτη. Ο λόγος για την Πρωτοβουλία Πολιτών Καλαμπάκας, που είχαν συγκεντρωθεί ξανά πριν τις γιορτές και είχαν συζητήσει την πιθανότητα παρέμβασης και εκλογικά, για τα ζητήματα του Δήμου. Είχε προηγηθεί παρέμβαση των «Ενεργών Πολιτών» για το 5ο Δημοτικό Σχολείο και την τότε κατάρρευση τμήματος του σοβά της οροφής σε αίθουσα, ενώ με τον καιρό, πύκνωσαν οι συζητήσεις και οι επαφές. Στην εν λόγω κίνηση μετέχουν και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι μόνο, καθώς κι άλλοι πολίτες έχουν ήδη συσπειρωθεί γύρω από μια προσπάθεια που επιδιώκει να παίξει ρόλο στα θέματα του Δήμου. Την ερχόμενη την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο καφέ του ξενοδοχείου «EDELWEISS» στην Καλαμπάκα, η κίνηση αυτή περνά σε δεύτερο στάδιο. Συγκροτείται ουσιαστικότερα, θέτει ζητήματα, συζητά προτάσεις και ιδέες, διαμορφώνει απόψεις και θέσεις για τον Δήμο. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Υλοποιώντας την υπόσχεση που σας δώσαμε στην πρώτη μας συνάντηση σας καλούμε να συνδιαμορφώσουμε με τις ιδέες και τις προτάσεις σας την νέα δημοτική κίνηση που θα επιχειρήσει να αλλάξει την πορεία του τόπου μας, με καινοτόμες και ανατρεπτικές ιδέες».
Η διαβούλευση είναι ανοιχτή, δεν υπάρχουν αποκλεισμοί, ενώ τίθενται ζητήματα για το τι θα πρέπει να γίνει στην πόλη και τα χωριά του Δήμου. Φυσικά, η συζήτηση θα καταλήξει και σε όνομα για τον συνδυασμό, αλλά και πιθανώς στον επικεφαλής, που οι πληροφορίες λένε ότι είναι πιθανό να είναι γυναίκα, με σαφή επαγγελματική καταξίωση.

Νεώτερα, σε λίγες ημέρες

Θανάσης Μιχαλάκης

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή