"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

«Ενεργός Πολίτης» με «Λογοτεχνικές Ανάσες»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Ενεργός Πολίτης», στην προσπάθειά του να καλύψει ένα τοπικό «πολιτιστικό κενό», ανοίγει μια επιφυλλίδα με το όνομα «Λογοτεχνικές Ανάσες», στην οποία δίνει βήμα σε επίδοξους (κυρίως), αλλά και φτασμένους Τρικαλινούς και όχι μόνο, λογοτέχνες να παρουσιάσουν έργα τους.

Στόχος η παροχή κινήτρων και η παρακίνηση για τη συγγραφή λογοτεχνικών κειμένων. Η θεματολογία είναι ελεύθερη. Το κάθε μικροδιήγημα δεν πρέπει να ξεπερνάει τις 500 λέξεις και πρέπει να έχει τίτλο. Τα κείμενα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση nikolakisman@gmail.com αναφέροντας την ιδιότητα-επάγγελμα του συγγραφέα και επισυνάπτοντας μια φωτογραφία πορτρέτο.

Την επιμέλεια της λογοτεχνικής επιφυλλίδας έχει ο Νίκος Μάντζιος, μαθηματικός, ειδικός παιδαγωγός, συγγραφέας και δάσκαλος της δημιουργικής γραφής.

Τα διηγήματα στη συνέχεια θα αναρτώνται στο sait της εφημερίδας www.energospolitis.gr. Σε αυτή την μικρή προσπάθειά μας ελπίζουμε να σας βρούμε αρωγούς είτε ως συγγραφείς, είτε ως αναγνώστες για να μπορέσουμε τη συνέχισή της.

Ευχαριστώ Θερμά Νίκο Μάντζιο για την στήριξη του εγχειρήματος!!!Χρήστος Κοντός

https://www.energospolitis.gr/trikala-dihghma-lupas/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης