“Ενηλικιώθηκε” το γυμναστήριο Via Naturale και το γιόρτασε με ξέφρενο πάρτι Reviewed by Momizat on . Δεκαοκτώ χρονών έγινε το γυμναστήριο Via Naturale και το γιόρτασε δεόντως το βράδυ της Παρασκευής. Η ιδιοκτήτρια κ. Βάσω Μπαλούτσου, που το διευθύνει με τεράστι Δεκαοκτώ χρονών έγινε το γυμναστήριο Via Naturale και το γιόρτασε δεόντως το βράδυ της Παρασκευής. Η ιδιοκτήτρια κ. Βάσω Μπαλούτσου, που το διευθύνει με τεράστι Rating: 0

“Ενηλικιώθηκε” το γυμναστήριο Via Naturale και το γιόρτασε με ξέφρενο πάρτι

“Ενηλικιώθηκε” το γυμναστήριο Via Naturale και το γιόρτασε με ξέφρενο πάρτι

Δεκαοκτώ χρονών έγινε το γυμναστήριο Via Naturale και το γιόρτασε δεόντως το βράδυ της Παρασκευής. Η ιδιοκτήτρια κ. Βάσω Μπαλούτσου, που το διευθύνει με τεράστια επιτυχία, κάλεσε στο φιλόξενο Frame bar restaurant τους γυμναζόμενους, τους γυμναστές, τους φίλους, τα μέλη του. Και γιόρτασαν όλα μαζί την… ενηλικίωση, με πολύ χορό και κέφι. Κόπηκε και η τούρτα… γενεθλίων και το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι το πρωί!

Οι ευχαριστίες της διεύθυνσης προς το Frame είναι αυτονόητες και σαφώς δίκαιες, ενώ προς τους φίλους του γυμναστηρίου, είναι οπωσδήποτε θερμές. Με την υπόσχεση, φυσικά, ότι ένα από τα παλαιότερα και αρτιότερα γυμναστήρια της πόλης, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

via4 via via1 via3

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή