Ενημέρωση για θερμοκοιτίδες ανάπτυξης από το e-trikala Reviewed by Momizat on . Η e-TrikalaA.E. και το ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ Α.Ε., στο πλαίσιο του έργου «Θερμοκοιτίδες Ανάπτυξης Τοπικής Επιχειρηματικότητας & Κοινωνικής Οικονομίας», συνδιοργανώνου Η e-TrikalaA.E. και το ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ Α.Ε., στο πλαίσιο του έργου «Θερμοκοιτίδες Ανάπτυξης Τοπικής Επιχειρηματικότητας & Κοινωνικής Οικονομίας», συνδιοργανώνου Rating: 0

Ενημέρωση για θερμοκοιτίδες ανάπτυξης από το e-trikala

Ενημέρωση για θερμοκοιτίδες ανάπτυξης από το e-trikala

Η e-TrikalaA.E. και το ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ Α.Ε., στο πλαίσιο του έργου «Θερμοκοιτίδες Ανάπτυξης Τοπικής Επιχειρηματικότητας & Κοινωνικής Οικονομίας», συνδιοργανώνουν ενημερωτική συνάντηση για τις επιχειρήσεις του Ν. Τρικάλων, την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 6:00 μ.μ.στην πόλη των Τρικάλων στο αμφιθέατρο του Επιχειρησιακού Κέντρου Ελέγχου ( ΕΚΕ ) της e-TrikalaA.E. ( Καλαμπάκας & Αμπάτης 28).

Αντικείμενο της συνάντησης είναι η ενημέρωση των τοπικών επιχειρήσεων για το νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων του ΟΑΕΔ για την «Για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των δράσεων «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας – ΤΟΠΣΑ» και «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες – ΤΟΠΕΚΟ». Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο εν λόγω πρόγραμμα, καθώς και για το ύψος της επιχορήγησης που μπορούν να λάβουν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή