Ενημέρωση για τα προβλήματα του Δήμου Φαρκαδόνας προς τους βουλευτές του Σύριζα Reviewed by Momizat on . Επίσκεψη και πλήρη ενημέρωση για τα προβλήματα της περιοχής έλαβαν οι τρικαλινοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος και Χρήστος Σιμορέλης σε συνάντηση που Επίσκεψη και πλήρη ενημέρωση για τα προβλήματα της περιοχής έλαβαν οι τρικαλινοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος και Χρήστος Σιμορέλης σε συνάντηση που Rating: 0

Ενημέρωση για τα προβλήματα του Δήμου Φαρκαδόνας προς τους βουλευτές του Σύριζα


Επίσκεψη και πλήρη ενημέρωση για τα προβλήματα της περιοχής έλαβαν οι τρικαλινοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος και Χρήστος Σιμορέλης σε συνάντηση που είχαν στο Δήμο Φαρκαδόνας.
Βασικό πρόβλημα της, πληγείσας από τη κρίση και τις μνημονιακές πολιτικές, γεωκτηνοτροφικής περιοχής είναι η άρδευση νερού για τα αγροκτήματα και τις καλλιέργειες. Κάποια άλλα θέματα που τέθηκαν είναι η έλλειψη οικονομικών πόρων και η υποστελέχωση του Δήμου σε εργατικό δυναμικό ώστε να επιτευχτεί η εύρυθμη λειτουργία του. Επιπλέον συζητήθηκε η ανάδειξη της Αρχαίας Πόλης Πέλιννας και του αρχαίου θεάτρου που υπάρχει εκεί ενώ τέθηκαν ζητήματα όπως η ολοκλήρωση του φράγματος του Νεοχωρίτη και το αγρο-κτηνοτροφικό πάρκο στο Διάσελλο.
Όπως ανέφεραν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσουν να παρακολουθούν στενά τα τοπικά ζητήματα και να εργάζονται προς στην επίλυση τους, μεταφέροντας τα προβλήματα στα αρμόδια Υπουργεία.

Siriza - farkadona

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή