Ενημέρωση για το νέο Leader στην Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Η «Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕΟ.Τ.Α» (ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε)στο πλαίσιο σχεδιασμού του νέου Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER της Π.Ε. Τρικάλων για την περίοδο 2014-2020,οργα Η «Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕΟ.Τ.Α» (ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε)στο πλαίσιο σχεδιασμού του νέου Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER της Π.Ε. Τρικάλων για την περίοδο 2014-2020,οργα Rating: 0

Ενημέρωση για το νέο Leader στην Καλαμπάκα

Ενημέρωση για το νέο Leader στην Καλαμπάκα

Η «Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕΟ.Τ.Α» (ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε)στο πλαίσιο σχεδιασμού του νέου Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER της Π.Ε. Τρικάλων για την περίοδο 2014-2020,οργανώνει στο Δήμο Καλαμπάκας, κεντρική  ημερίδα ενημέρωσης με σκοπό την ενημέρωση, πληροφόρηση του τοπικού πληθυσμού σχετικά με την περιοχή εφαρμογής, το περιεχόμενο του προγράμματος και τις δράσεις επενδύσεων που μπορεί να χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα.
Η ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου,στις 19:30, στοΠολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας. Η ημερίδα έχει σαν στόχο, την ενημέρωση των εν δυνάμει επενδυτών και την καταγραφή απόψεων, προτάσεων, ιδεών καθώς και του επενδυτικού ενδιαφέροντος, ώστε το νέο πρόγραμμα LEADER να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη τοπική αναπτυξιακή στρατηγική, η οποία θα εφαρμοστεί στο πλαίσιο του Μέτρου 19. CLLD/LEADER του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 –2020στην περιοχή των Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή