"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.3 C
Trikala

Ενημέρωση για το νέο Leader την Πέμπτη στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η «Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ Ο.Τ.Α» (ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.) στο πλαίσιο ενεργειών διαβούλευσης με φορείς και τον τοπικό πληθυσμό με σκοπό την εξειδίκευση της Τοπικής Στρατηγικής Ανάπτυξης του νέου Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020 της Π.Ε. Τρικάλων, διοργανώνει Ημερίδα για την «Ανάδειξη / Πιστοποίηση των Τοπικών Προϊόντων Ποιότητας του αγροτικού – αγροδιατροφικού τομέα», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 08/09/2016 και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕ Τρικάλων.

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν στους τοπικούς παραγωγικούς, αναπτυξιακούς και κοινωνικούς φορείς και τα πρώτα στοιχεία σχετικής εμπειρογνωμοσύνης που εκπονείται για λογαριασμό της Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ.

Το Πρόγραμμα της Ημερίδας είναι το ακόλουθο:

Πρόγραμμα Hμερίδας
Ώρα Θέμα Ομιλητής
19:00 -19:30 Προσέλευση συμμετεχόντων
19:30 -19:40 Χαιρετισμός Αθανάσιος Μεριβάκης,  Δ/νων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ, Δήμαρχος Φαρκαδόνας
19:40 -20:00 Τοπικά Προϊόντα Ποιότητας : Προϊόντα ΠΟΠ, ΠΓΕ, ΕΠΙΠ στην ΕΕ και προοπτικές του αγροδια-τροφικού τομέα στην ΠΕ Τρικάλων Ελένη Φουντή, Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Περιφερειακής Ανάπτυξης,  SPEED Σύμβουλοι Ανάπτυξης AE
20:00 -20:20 Συνεργασίες/δικτυώσεις ως προϋποθέσεις αξιοποίησης των Τοπικών Προϊόντων Ποιότητας του αγροτικού/ αγροδιατροφικού τομέα  

Νικόλαος Διακουλάκης, Σύμβουλος Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας,

SPEED Σύμβουλοι Ανάπτυξης AE

20:20 -20:40 Τα Τοπικά Προϊόντα Ποιότητας στην τοπική αναπτυξιακή στρατηγική CLLD/LEADER της ΠΕ Τρικάλων Πάτρας Παναγιώτης,  Γεν. Δ/ντης, Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ (ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε)
20:40 -21:00 Συζήτηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης