Ενημέρωση των μαθητών από την ΚΕΣΥΠ Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21-10-2014 ενημέρωση στους μαθητές της Α’ Τάξης του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων για το Νέο Τεχνολογικό Λύκειο και τις δυνατότητες που αυτό προσ Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21-10-2014 ενημέρωση στους μαθητές της Α’ Τάξης του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων για το Νέο Τεχνολογικό Λύκειο και τις δυνατότητες που αυτό προσ Rating: 0

Ενημέρωση των μαθητών από την ΚΕΣΥΠ

Ενημέρωση των μαθητών από την ΚΕΣΥΠ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21-10-2014 ενημέρωση στους μαθητές της Α’ Τάξης του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων για το Νέο Τεχνολογικό Λύκειο και τις δυνατότητες που αυτό προσφέρει. Η ενημέρωση αυτή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΕΠΑΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ).

Η υπεύθυνη του ΚΕΣΥΠ κυρία Ευαγγελία Ιακωβάκη ενημέρωσε αναλυτικά τους μαθητές για το Νέο Τεχνολογικό Λύκειο και το πλαίσιο που καλύπτει την τεχνολογική εκπαίδευση καθώς επίσης αναλυτικά για τις ειδικότητες, που περιλαμβάνονται σε αυτό.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον τρόπο προαγωγής από τάξη σε τάξη, στην λειτουργία της τράπεζας θεμάτων στις εξετάσεις, στις δυνατότητες που παρέχονται στους μαθητές όταν τελειώσουν την φοίτησή τους στα ΕΠΑΛ καθώς και στον τρόπο πρόσβασής τους στα ΑΤΕΙ.

Οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ όταν τελειώσουν την Γ’ Τάξη αποκτούν 2 τίτλους σπουδών. Ένα απολυτήριο Λυκείου, ισάξιο με αυτό του Γενικού Λυκείου και ένα πτυχίο ειδικότητας που θα τους βοηθήσει να βρουν εργασία.

Το 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων θα συνεχίσει την προσπάθεια ενημέρωσης των μαθητών και με άλλες εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή