Ενημερωτικά φυλλάδια από τροχονόμους, σε μαθητές και γονείς στη Θεσσαλία Reviewed by Momizat on . [caption id="attachment_64613" align="aligncenter" width="648"] OLYMPUS DIGITAL CAMERA[/caption]   Ευχές για μια καλή σχολική χρονιά δόθηκαν σήμερα , από ένστολ [caption id="attachment_64613" align="aligncenter" width="648"] OLYMPUS DIGITAL CAMERA[/caption]   Ευχές για μια καλή σχολική χρονιά δόθηκαν σήμερα , από ένστολ Rating: 0

Ενημερωτικά φυλλάδια από τροχονόμους, σε μαθητές και γονείς στη Θεσσαλία

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ευχές για μια καλή σχολική χρονιά δόθηκαν σήμερα , από ένστολο προσωπικό της Τροχαίας, σε δημοτικά σχολεία της Λάρισας, του Βόλου, των Τρικάλων και της Καρδίτσας και διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακής αγωγής, με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, για μαθητές και γονείς.

Εμφάνιση DSCN0165.JPG

Μια πρωτοβουλία που ως στόχο έχει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές σε θέματα οδικής ασφάλειας, ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

Εμφάνιση IMG_2433.jpg

Παράλληλα, από την πρώτη μέρα εφαρμογής των αυξημένων μέτρων τροχαίας, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι σε σχολικά λεωφορεία, οι οποίοι θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής περιόδου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή