"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.3 C
Trikala

Ενημερωτικές εκδηλώσεις του Σύριζα στη Φαρκαδόνα και το Βαλτινό

lafarm

Σχετικά άρθρα

syriza
Συνεχίστηκαν οι πολιτικές εξορμήσεις της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, αυτή τη φορά στη Φαρκαδόνα και το Βαλτινό. Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από την Ο.Μ Οιχαλίας – Φαρκαδόνας και την Ο.Μ Καλλιδένδρου – Κόζιακα – Φαλώρειας στο πλαίσιο των δράσεων που έχουν προγραμματιστεί με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Κεντρικοί ομιλητής των εκδηλώσεων οι βουλευτές Τρικάλων Σάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης οι οποίοι και παρουσίασαν αναλυτικά τις πρώτες κινήσεις της Κυβέρνησης καθώς και τα σημαντικά ζητήματα σε σχέση με το θέμα της διαπραγμάτευσης της χώρας με τους θεσμούς και τους εταίρους της.

Πέραν της παρουσίασης των μέτρων της Κυβέρνησης για την άμεση αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης καθώς και για την επανεκκίνηση της οικονομίας με φορολογική δικαιοσύνη, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα τρέχοντα θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής καθώς και σε ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες σε σχέση με τον τομέα της υγείας και την αγροτική πολιτική της Κυβέρνησης.
siriza ab
Υπήρξαν πολλές ερωτήσεις για το ζήτημα της αδειοδότησης των καναλιών καθώς και για τις επόμενες κινήσεις της Κυβέρνησης στο μέτωπο της είσπραξης εσόδων που αυτή τη φορά όμως δεν θα αφορούν τα συνήθη υποζύγια.

Σημειώθηκε τέλος, πως ο δρόμος εμφανώς δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα από τους εταίρους και την εγχώρια διαπλοκή τονίζοντας έτσι για ακόμη μια φορά την ανάγκη ενεργοποίησης και συμμετοχής της κοινωνίας στο πλευρό της Κυβέρνησης.

Οι εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, με εξορμήσεις σε κάθε γωνιά του Νομού Τρικάλων καθώς για τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική η επαφή με τους πολίτες και η ανοιχτή συζήτηση μαζί τους για τις αποφάσεις και τις κινήσεις της Κυβέρνησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης