Ενημερωτική ημερίδα για τη νέα ΚΑΠ από τον Α.Σ. Μετέωρα και την ΠΑΣΕΓΕΣ Reviewed by Momizat on . Η ΠΑΣΕΓΕΣ και ο Α.Σ. Καλαμπάκας «Μετέωρα», διοργανώνει Ημερίδα τη Τετάρτη 6 Μαΐου 2015 και ώρα 19:30, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλα Η ΠΑΣΕΓΕΣ και ο Α.Σ. Καλαμπάκας «Μετέωρα», διοργανώνει Ημερίδα τη Τετάρτη 6 Μαΐου 2015 και ώρα 19:30, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλα Rating: 0

Ενημερωτική ημερίδα για τη νέα ΚΑΠ από τον Α.Σ. Μετέωρα και την ΠΑΣΕΓΕΣ

Meteora AS

Η ΠΑΣΕΓΕΣ και ο Α.Σ. Καλαμπάκας «Μετέωρα», διοργανώνει Ημερίδα τη Τετάρτη 6 Μαΐου 2015 και ώρα 19:30, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμπάκας (Σιδηροδρόμου 17, Καλαμπάκα), με θέμα «Η μεταρρύθμιση της ΚΑΠ στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 και η εφαρμογή της στη χώρα μας».
Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην κτηνοτροφία ως έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της οικονομίας που μπορεί να αποτελέσει παράγοντα ανάπτυξης της χώρας μας. Παράλληλα θα γίνει ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα των βοσκοτόπων και της σύνταξης των προσωρινών διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης .
Η ΠΑΣΕΓΕΣ, έχοντας ως στόχο την ευρύτερη δυνατή ενημέρωση σε σχέση με τις αποφάσεις και τις εφαρμογές της πολιτικής αυτής στη χώρα μας, διοργανώνει ενημερωτικές ημερίδες και η εκδήλωση στην Καλαμπάκα αποτελεί μέρος της προσπάθειας αυτής.
Στην ημερίδα αυτή αναμένεται να παραβρεθούν εκπρόσωποι φορέων του αγροτικού χώρου, Συνδέσμων, Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κ.α.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή