"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Ενημερώθηκαν για τις ληξιπρόθεσμες οφείλες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Τρικάλων κος Χρήστος Μπλουγούρας, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας  Ε.Β.Ε. Τρικάλων κος Ευάγγελος Αγγελάκης και ο διευθυντής του ΙΚΑ Τρικάλων κος Ευάγγελος Γεωργολόπουλος.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών στις ασφαλιστικές εισφορές βάση του νόμου 4305/2014.
Ο κος Γεωργολόπουλος ενημέρωσε αναλυτικά για τη δυνατότητα των οφειλετών να ρυθμίσουν σε 100 ή 72 δόσεις ανάλογα με το ύψος των οφειλών, την ελάχιστη καταβολή, το επιτόκιο και όλες τις λεπτομέρειες της νέας ρύθμισης.
Οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών και εμπόρων συμφώνησαν πως πρόκειται για μία  καλή ρύθμιση αλλά εξέφρασαν τους φόβους τους πως ήρθε καθυστερημένα.
Επεσήμαναν πως σήμερα η μόνη λύση στον ασφαλιστικό φορέα των ελεύθερων επαγγελματιών που μπορεί να δώσει “ανάσα”  στους συναδέλφους αλλά και έσοδα στα ταμεία είναι το πάγωμα, η κεφαλαιοποίηση των οφειλών και η ελεύθερη επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας .
Προκειμένου να γίνει ακόμα καλύτερη  ενημέρωση προγραμματίστηκε για το επόμενο διάστημα ευρεία σύσκεψη, ανοιχτή προς τους συναδέλφους.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Ε.Β.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης