"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.8 C
Trikala

Ενημερώθηκαν στα Τρίκαλα για τα φωτοβολταϊκά στέγης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τα μέλη του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Φωτοβολταϊκών Στέγης (ΠΑΣΥΦΩΣ), κ. Κούκος Σωτήρης και Σπυριδόπουλος Γεώργιος, βρέθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα στα Τρίκαλα και ενημέρωσαν τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για το μέλλον των φωτοβολταϊκών στέγης μετά από το μονομερές κούρεμα που υπέστησαν την περασμένη Άνοιξη με τον άδικο Νόμο 4254 του ΥΠΕΚΑ. Επισήμαναν πως τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου ανέρχονται έως τώρα στα 5500 και πως με τον Νόμο 4254 η κυβέρνηση μονομερώς ανέτρεψε βίαια και άδικα:
• Τη σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ Πολιτών και Κράτους. (Η εξαπάτηση των φωτοβολταϊκών στέγης είναι χειρότερη από τη φούσκα του χρηματιστηρίου, αφού εγγυημένα συμβόλαια με τη ΔΕΗ 25ετούς διάρκειας μέσα σε δύο χρόνια δέχτηκαν μονομερείς μειώσεις έως και 40%).
• Τις συνταγματικά κατοχυρωμένες αρχές, όπως το Δίκαιο των συμβάσεων και της προστασίας της ιδιοκτησίας.
• Τους προϋπολογισμούς και τα σχέδια 42.000 οικογενειών, πολλές από τις οποίες κινδυνεύουν μετά το κούρεμα με πλειστηριασμούς και κατασχέσεις μην μπορώντας να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς τις τράπεζες.
Επισήμαναν επίσης πως απέναντι σ’ αυτή την παράνομη παγίδευση χιλιάδων πολιτών ο ΠΑΣΥΦΩΣ απαντάει με εξώδικα και μηνυτήριες αγωγές κατά παντός υπευθύνου και κάλεσαν όλους τους ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών στέγης να εγγραφούν ως μέλη στον Σύλλογο, προκειμένου να αντιδράσουν μαζικά. Στο τέλος της συνάντησης έγιναν αρχαιρεσίες ανάδειξης τοπικών εκπροσώπων και μελών του Συλλόγου. Τακτικός εκπρόσωπος ορίστηκε ο Αντώνιος Παπαντωνίου και αναπληρωματικός ο Βασίλειος Παπακώστας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης