Ενθουσιασμένοι οι εκπρόσωποι του εμποροβιοτεχνικού κόσμου των Τρικάλων από τις διαδικτυακές εφαρμογές του Επιμελητηρίου Reviewed by Momizat on . Συνάντηση πραγματοποίησε την Τετάρτη 28 Μάϊου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κος Γιαγιάκος, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων κ. Αγγελάκη, τον Συνάντηση πραγματοποίησε την Τετάρτη 28 Μάϊου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κος Γιαγιάκος, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων κ. Αγγελάκη, τον Rating: 0

Ενθουσιασμένοι οι εκπρόσωποι του εμποροβιοτεχνικού κόσμου των Τρικάλων από τις διαδικτυακές εφαρμογές του Επιμελητηρίου

Epimelitirio

Συνάντηση πραγματοποίησε την Τετάρτη 28 Μάϊου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κος Γιαγιάκος, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων κ. Αγγελάκη, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Μπλουγούρα και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της ΠΕ Τρικάλων κ. Αθανασίου
Η συνάντηση έγινε στο Επιμελητήριο Τρικάλων όπου πραγματοποιήθηκε αναλυτική παρουσίαση και ενημέρωση για τις δωρεάν διαδικτυακές εφαρμογές του Επιμελητηρίου Τρικάλων στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο (www.trikalamarket.gr) και στις ηλεκτρονικές κρατήσεις (www.meteorabooking.gr).
EPIMELITIRIO2 3 10 13
Μέσω των εφαρμογών αυτών τα μέλη του Επιμελητηρίου Τρικάλων μπορούν να κάνουν πωλήσεις των προϊόντων τους On-line αποκτώντας δικό τους e-shop, μέσω της Ηλεκτρονικής Αγοράς Τρικαλινών προϊόντων, (με ταυτόχρονη Πανελλαδική προβολή), αλλά και εύκολη ενσωμάτωση στη δική τους ιστοσελίδα. Επίσης οι τουριστικές επιχειρήσεις μπορούν να προβληθούν στη Ηλεκτρονική Τουριστική Πύλη του Επιμελητηρίου και να συμμετέχουν σε ένα ενιαίο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων (e-booking) που προσαρμόζεται εύκολα και στη δική τους ιστοσελίδα.
Οι εκπρόσωποι των φορέων εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τις καινοτόμες αυτές εφαρμογές οι οποίες προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου και την δυναμική που μπορούν να προσφέρουν σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο στην επιχειρηματικότητα της περιοχής μας.
Επιπρόσθετα, ο κος Αγγελάκης καθώς και ο κος Μπλουγούρας τόνισαν ότι θα είναι κοντά σε αυτή την προσπάθεια ώστε να ενημερωθεί ο επιχειρηματικός κόσμος για τα πολλαπλά οφέλη αυτών των εφαρμογών.
EPIMELITIRIO1 3 10 13
Τέλος, τονίστηκε η μεγάλη σημασία ακόμη μίας ψηφιακής εφαρμογής του portal του Επιμελητηρίου «Σύμβουλος του Επιχειρηματία» (www.trikala-chamber.gr) όπου όλα τα μέλη μπορούν 24 ώρες το 24ωρο να θέτουν ερωτήματα και να παίρνουν εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες δωρεάν για φορολογικά, εργασιακά θέματα ηλεκτρονικά και Online.

Αφήστε το σχόλιο σας