"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

32.8 C
Trikala

Ενθουσιασμός και μεγάλη συγκέντρωση του Πασοκ στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το ΠΑΣΟΚ μετά από πολλά χρόνια έκανε τη μεγάλη συγκέντρωση στα Τρίκαλα. Σ΄αυτο συνετέλεσε η παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος στην ομιλία του ήταν καταπέλτης πρακτικός και κατανοητός. 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Ο πρώην πρωθυπουργος κάλεσε τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που πήγε σε διαφορετικά κόμματα να ξαναγυρίσει στο σπίτι του διότι όπως είπε αυτό είναι το κίνημα που θα δώσει τη μάχη για την εξουσία μετά από την δεξιά.

Στη συγκέντρωση υπήρχε μεγαλος ενθουσιασμός .

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος

Ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το κόμμα του, δημιουργώντας μια ισχυρή αντιπολίτευση ανάχωμα σε κάθε μέτρο που θα δυσκολέψει, όπως είπε, την ζωή των πολιτών. Ο ίδιος μίλησε για μια κοινωνική πολιτική δημόσια υγεία και παιδεία που θα βοηθήσει τους πολίτες να ζουν με αξιοπρέπεια.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Παπανδρέου Γιώργος: Οι εκλογές εξέπεμψαν μια αχτίδα φωτός. Οι συμπολίτες μας έστειλαν ένα μήνυμα. Τα εύκολα λόγια και οι τυχοδιωκτισμοί εγκλώβισαν πολιτικά ακροατήρια. Το πάθημα του 2009 δεν έγινε μάθημα για όσους πολιτεύτηκαν με τα ψέματα. Οι δημοκράτες πολίτες θέλουν να απελευθερωθούν. Εσείς οι πολίτες των Τρικάλων δίνετε ένα μήνυμα απελευθερωτικό. Μπορούμε να πάρουμε στα χέρια μας το μέλλον μας. Έχουμε μια απειλή, την μονοκρατορία της δεξιάς. Η δεξιά παραμένει αμετανόητη. Δεν σεβάστηκε τους πόρους του δημοκρατικού λαού και είχαμε καταπάτηση του κράτους δικαίου. Η Νέα Δημοκρατία δεν επενδύει στα δικαιώματα των Ελλήνων και τη Δημοκρατία. Να μην παραδώσετε το Ελληνικό κράτος σε ένα κόμμα που δεν σέβεται το βίος σας. Έχουμε μια μόνο επιλογή. Την ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ γιατί μπορεί να αναχαιτίσει τις συνέπειες της αντίδρασης. Λεφτά υπάρχουν το ξέρετε. Το θέμα είναι να τα διαχειριστείς με διαφάνεια για την ανάπτυξη.

 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης