"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

30 C
Trikala

Ενθουσιώδης και με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου η πολιτική συγκέντρωση του Γιώργου Οικονόμου: Το δίλημμα «Μητσοτάκης ή Τσίπρας» είναι ψεύτικο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου η ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή του Πασόκ Γιώργου Οικονόμου.

Κατάμεστη από κόσμο η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων, που όμως δεν ήταν αρκετή για να φιλοξενήσει όλους τους φίλους του υποψηφίου βουλευτή, που προσήλθαν να παρακολουθήσουν τη ομιλία με αποτέλεσμα αρκετά να ήταν τα άτομα που ήταν στον εξωτερικό χώρο.

Ενώπιον ενός πολύ μεγάλου ακροατηρίου o Γιώργος Οικονόμου παρουσίασε τις πολιτικές προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ για τον τόπο, αλλά και τις προτεραιότητες πάνω στις οποίες θα εργαστεί ο ίδιος την επόμενη μέρα των εθνικών εκλογών.

Όπως επεσήμανε από το βήμα “η κυβέρνηση της ΝΔ, η κυβέρνηση των “αρίστων” όπως περηφανεύεται ο πρωθυπουργός, έχει καταπατήσει θεσμούς και διαδικασίες, έχει προσβάλλει τη Δημοκρατία, έχει αντιμετωπίσει ζητήματα με έναν τρόπο που μόνο περήφανη δεν μπορεί να αισθάνεται και συνεχώς ολισθαίνει στον αυταρχισμό. Το διακύβευμα των εθνικών εκλογών – τόνισε ο Γιώργος Οικονόμου – είναι σε ποια χώρα θέλουμε να ζούμε. Όχι ποιος θα έχει την εξουσία, αλλά το πώς θα κυβερνηθεί ο τόπος και ποιες πολιτικές θα ακολουθήσουμε. Το δίλημμα «Μητσοτάκης ή Τσίπρας» είναι ψεύτικο κι επιχειρεί να παγιδεύσει τους ψηφοφόρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης