Ενθουσιώδης υποδοχή του Θανάση Λιούτα στα Φάρσαλα Reviewed by Momizat on . Τα Φάρσαλα επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας ο οποίος συναντήθηκε με εκατοντάδες κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, σ Τα Φάρσαλα επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας ο οποίος συναντήθηκε με εκατοντάδες κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, σ Rating: 0

Ενθουσιώδης υποδοχή του Θανάση Λιούτα στα Φάρσαλα

Ενθουσιώδης υποδοχή του Θανάση Λιούτα στα Φάρσαλα

Τα Φάρσαλα επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας ο οποίος συναντήθηκε με εκατοντάδες κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, στην εβδομαδιαία λαϊκή αγορά αλλά και στα «στέκια» της πόλης.

Ο μοναδικός Θεσσαλός υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συνομίλησε με παραγωγούς στη λαϊκή αγορά οι οποίοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους που ένας δικός τους άνθρωπος μπορεί να τους εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή.

Στα καταστήματα, στις καφετέριες και στα καφενεία, ο κ. Λιούτας συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της τοπικής Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργο Αγγελακόπουλο, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους της περιοχής οι οποίοι δήλωσαν τη στήριξή τους σε ένα νέο άνθρωπο, ένα Θεσσαλό ο οποίος έχει τα προσόντα να εκφράσει τη δική τους φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο.

lioutas_farsala2 lioutas_farsala1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή