"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

8.8 C
Trikala

Εννέα οικοσκευές – δωρεά στα σπίτια πλημμυροπαθών στη Σωτήρα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οικοσκευή απέκτησαν μετά από δωρεά, οι 9 οικογένειες πλημμυροπαθών που θα στεγαστούν στις εργατικές κατοικίες στη Σωτήρα. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική, ευγενή δωρεά, της εταιρείας GILEAD SCIENCES ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε., που από την πρώτη στιγμή προσφέρθηκε να συνδράμει την οικιστική αποκατάσταση των πλημμυροπαθών.

Μετά από επικοινωνία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Παναγιώτη Ντιντή και τη Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων διευθετήθηκαν όλα τα διαδικαστικά – τεχνικά ζητήματα. Ετσι, το πρωί της Τρίτης 28 Νοεμβρίου 2023 έφτασαν στη Σωτήρα οι οικοσκευές για τα 9 σπίτια.

Σε πρώτη φάση, κατέφτασαν οι λευκές συσκευές (πλυντήρια, ψυγεία, αλλά και κουζίνες και τηλεοράσεις). Ηδη οι συσκευές τοποθετήθηκαν στα σπίτια, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από τους δικαιούχους. Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε τονίσει ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, το πρώτο μέλημα του Δήμου Τρικκαίων μετά τις πλημμύρες, ήταν η οικιστική αποκατάσταση των πληγέντων, το συντομότερο δυνατό.

Μετά την εισήγησή του και την ομόφωνη απόφαση που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων, εστάλη σχετικό αίτημα προς τη ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) για τις συγκεκριμένες οικίες. Η ΔΥΠΑ συμφώνησε, διευθετήθηκαν τεχνικά θέματα, παραδόθηκαν τα κλειδιά στους οικογενειάρχες και η δωρεά της GILEAD SCIENCES ΕΛΛΑΣ ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο του οικιακού εξοπλισμού σε αυτά τα 9 σπίτια.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης