Εννιά αθλητές του Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ με την εθνική ομάδα στο Βαλκανικό και Μεσογειακό πρωτάθλημα. Reviewed by Momizat on . Εννιά (9) αθλητές και αθλήτριες του Α.Σ.Τ πήραν το εισιτήριο ενόψει του Βαλκανικού και του Μεσογειακού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στις 28 έως 31 Οκτωβρίου, Εννιά (9) αθλητές και αθλήτριες του Α.Σ.Τ πήραν το εισιτήριο ενόψει του Βαλκανικού και του Μεσογειακού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στις 28 έως 31 Οκτωβρίου, Rating: 0

Εννιά αθλητές του Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ με την εθνική ομάδα στο Βαλκανικό και Μεσογειακό πρωτάθλημα.

Εννιά αθλητές του Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ με την εθνική ομάδα στο Βαλκανικό και Μεσογειακό πρωτάθλημα.

Εννιά (9) αθλητές και αθλήτριες του Α.Σ.Τ πήραν το εισιτήριο ενόψει του Βαλκανικού και του Μεσογειακού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στις 28 έως 31 Οκτωβρίου, μετά και τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων και προκρίσεων τα οποία διεξήχθησαν για να  συγκροτηθεί η Εθνική Ομάδα.Έτσι καλούνται να αγωνιστούν με τα χρώματα της Εθνικής εννιά (9) αθλητές-τρίες του Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Αναλυτικά θα αγωνιστούν:1. Κρυσταλία Μπαρτζιώκα.2. Ευαγγελία Ψωμά.3. Βασιλική Κλημενώβ.4. Θεοδώρα Αργυρίου.5. Ευαγγελία Καζάλα.6. Δημήτρης Θάνος.7. Θωμάς Βασδέκης.8. Αποστόλης Τσιόβολος.9.Γρηγόρης Κοντοβουνήσιος.Παράλληλα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων την Πέμπτη θέση έλαβε ο Θωμάς Τρέλλης στα 85 κιλά.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. Του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές-τρίες και τον προπονητή Βασίλειο Μότσιο για αυτή την μεγάλη επιτυχία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή