Ενστάσεις από τους επιχειρηματίες της εστίασης για τον διαχωρισμό Reviewed by Momizat on . Σοβαρές και εύλογες αντιδράσεις προκάλεσαν στον κλάδο της εστίασης οι κυβερνητικές ανακοινώσεις για τη διασκέδαση δύο ταχυτήτων και τον διαχωρισμό των μαγαζιών Σοβαρές και εύλογες αντιδράσεις προκάλεσαν στον κλάδο της εστίασης οι κυβερνητικές ανακοινώσεις για τη διασκέδαση δύο ταχυτήτων και τον διαχωρισμό των μαγαζιών Rating: 0

Ενστάσεις από τους επιχειρηματίες της εστίασης για τον διαχωρισμό

Ενστάσεις από τους επιχειρηματίες της εστίασης για τον διαχωρισμό

Σοβαρές και εύλογες αντιδράσεις προκάλεσαν στον κλάδο της εστίασης οι κυβερνητικές ανακοινώσεις για τη διασκέδαση δύο ταχυτήτων και τον διαχωρισμό των μαγαζιών ανάλογα με το αν έχουν εμβολιαστεί οι πελάτες, με τους επιχειρηματίες να καλούνται να αναλάβουν και ρόλο ελεγκτή.

Οι καταστηματάρχες επισημαίνουν ότι η εξαγγελία των κυβερνητικών προτάσεων «είναι αντίθετη στην αρχή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ως αυτοτελές ανθρώπινο δικαίωμα», και χαρακτηρίζουν «δυστοπική» τη σχετική πρόταση ενώ εκτιμούν ότι ο διαχωρισμός δημιουργεί «κοινωνικούς αυτοματισμούς, μαγαζιά πολλών ταχυτήτων και τελικά αθέμιτο ανταγωνισμό».

Ζητούν ενιαία αντιμετώπιση όλων των κλειστών χώρων και χρήση του 70% της χωρητικότητάς τους με άμεση επιδότηση σύγχρονων ιονιστών αέρα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή