Εντατική προετοιμασία στο Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα Reviewed by Momizat on . Μεγάλη είναι η προετοιμασία και συνεχείς οι πρόβες στο Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδέιας και Πολιτισμού τ Μεγάλη είναι η προετοιμασία και συνεχείς οι πρόβες στο Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδέιας και Πολιτισμού τ Rating: 0

Εντατική προετοιμασία στο Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα

Εντατική προετοιμασία   στο Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα

Μεγάλη είναι η προετοιμασία και συνεχείς οι πρόβες στο Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδέιας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων το οποίο θα εμφανιστεί στην γνωστή τηλεοπτική εκπομπή «Το Αλάτι της Γής» στο ειδικό αφιέρωμα για τον Βασίλη Τσιτσάνη που πραγματοποιείται με την επιμέλεια του Λάμπρου Λιάβα, ενός ανθρώπου που αγαπά, τιμά και αναδεικνύει την πλούσια κληρονομιά της πατρίδας μας.
Τα γυρίσματα της εκπομπής θα γίνουν στο Μύλο Ματσόπουλου την Δευτέρα 2 Μαρτίου. Θα συμμετέχουν επίσης καλλιτέχνες , ερμηνευτές που θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα τραγουδιών με τη συνοδεία της ορχήστρας «Βασίλης Τσιτσάνης».
Οι χορευτές του ΔΧΣ προετοιμάζονται εντατικά με κέφι και μεράκι , άξιοι συνεχιστές της πλούσιας μουσικοχορευτικής παράδοσης των Τρικάλων και υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν σε επιμέλεια του Σταύρου Σούλιου.
Μαζί με την χορευτική ομάδα θα είναι και η Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Βασιλένα Μητσιάδη.

Αφήστε το σχόλιο σας