Εντεχνο – Λαϊκό – Παραδοσιακό γλέντι της ΚΝΕ στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Η Τομεακή Οργάνωση Τρικάλων της ΚΝΕ, διοργανώνει έντεχνο – λαϊκό – παραδοσιακό γλέντι με λαϊκά και δημοτικά σχήματα. με πολύ κέφι και χορό την Δευτέρα 29 Δεκέμβ Η Τομεακή Οργάνωση Τρικάλων της ΚΝΕ, διοργανώνει έντεχνο – λαϊκό – παραδοσιακό γλέντι με λαϊκά και δημοτικά σχήματα. με πολύ κέφι και χορό την Δευτέρα 29 Δεκέμβ Rating: 0

Εντεχνο – Λαϊκό – Παραδοσιακό γλέντι της ΚΝΕ στα Τρίκαλα

Εντεχνο – Λαϊκό – Παραδοσιακό γλέντι  της  ΚΝΕ στα Τρίκαλα
  1. Η Τομεακή Οργάνωση Τρικάλων της ΚΝΕ, διοργανώνει έντεχνο – λαϊκό – παραδοσιακό γλέντι με λαϊκά και δημοτικά σχήματα. με πολύ κέφι και χορό την Δευτέρα 29 Δεκέμβρη.

  2. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο του δήμου, έναντι της ΔΕΗ και θα ξεκινήσει στις 21.00μμ

  3. Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί πολιτική ομιλία από τον Θοδωρή αναπλιώτη, γραμματέα της οργάνωσης περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

  4. Όλη η προσπάθεια για την επιτυχία του γλεντιού, είναι μια προσφορά των μελών και φίλων της ΚΝΕ, που έχουν αναλάβει τις ετοιμασίες για τη βραδιά , από τη διαμόρφωση του χώρου, το στήσιμο της εκδήλωσης μέχρι την παρασκευή των εδεσμάτων. Την «ευθύνη» της διασκέδασης έχουν αναλάβει με την ανιδιοτελή τους προσφορά το έντεχνο μαθητικό σχήμα του 8ου Λυκείου που θα ανοίξει την βραδιά, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν λαϊκο και παραδοσιακό σχήμα, που αναμένεται να ανεβάσουν το κέφι κατακόρυφα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή