Εντολή προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του Αλέξη Κούγια από τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας Reviewed by Momizat on .   Μετά την θύελλα αντιδράσεων από τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για Λαρισαίους συναδέλφους του ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμ   Μετά την θύελλα αντιδράσεων από τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για Λαρισαίους συναδέλφους του ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμ Rating: 0

Εντολή προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του Αλέξη Κούγια από τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας

Εντολή προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του Αλέξη Κούγια από τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας

 

Μετά την θύελλα αντιδράσεων από τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για Λαρισαίους συναδέλφους του ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα.
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο γνωστός δικηγόρος «θα αντιμετωπίσει πλέον τη προβλεπόμενη πειθαρχική διαδικασία, με αφετηρία τη παραγγελία του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας αναφέρει:
«Οι προσβλητικές και περιφρονητικές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τους συναδέλφους του, σύμφωνα με τις οποίες μάλλον θα πρέπει να τον ευγνωμονούν επειδή δεν άνοιξε γραφείο στη Λάρισα και εξαιτίας αυτής της μεγαθυμίας (!) δεν έκλεισαν τα γραφεία τους, αποτελούν μνημείο πνευματικής κατάπτωσης και παντελούς έλλειψης παιδείας.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι σε παρόμοια αρνητικά φαινόμενα, που ατυχώς εκπηδούν από τους κόλπους του δικηγορικού σώματος, επιφυλάσσει θεσμική αντιμετώπιση. Είναι προφανές, ότι ο εν λόγω κύριος αγνοεί την προέχουσα υποχρέωση του δικηγόρου, να μη θίγει το κύρος του δικηγορικού λειτουργήματος και να συμπεριφέρεται με αξιοπρέπεια όπως επιβάλει ο Κώδικας Δικηγόρων.

Συνακόλουθα προς τα παραπάνω, ο κατά τις δηλώσεις αυτοεπαινούμενος ως κορυφαίος και στάρ (!) δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, θα αντιμετωπίσει πλέον τη προβλεπόμενη πειθαρχική διαδικασία, με αφετηρία τη παραγγελία του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του».

Πηγή: larisacitynews.gr

Σχόλια (1)

  • Κριτικός

    Μα δεν είναι δικηγόρος με την έννοια του δημόσιου λειτουργού!…Είναι ΄΄νονός΄΄ της νύχτας, με πρόσχημα τη δικηγορία….Και το χειρότερο? Κάποιοι τον εκτιμούν και τον προστατεύουν!…

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή