Εντοπίστηκε φυτεία με 53 δενδρύλλια κάνναβης Reviewed by Momizat on .   Συνελήφθησαν χθες (15-09-2014) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 39 και   Συνελήφθησαν χθες (15-09-2014) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 39 και Rating: 0

Εντοπίστηκε φυτεία με 53 δενδρύλλια κάνναβης

Εντοπίστηκε φυτεία με 53 δενδρύλλια κάνναβης

 

Συνελήφθησαν χθες (15-09-2014) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 39 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή κάνναβης.

Αναλυτικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά φυτεία, σε δασική περιοχή των Τρικάλων, αποτελούμενη από (53) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (1,00) έως (3,10) μέτρα.

Ο χώρος τέθηκε άμεσα υπό διακριτική επιτήρηση και χθες το βράδυ οι δύο ημεδαποί κατελήφθησαν να καλλιεργούν τα δενδρύλλια και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκε ένα δέμα που περιείχε νωπή κάνναβη, συνολικού βάρους (1.346) γραμμαρίων, ενώ επιπλέον από την κατοχή του 39χρονου κατασχέθηκε ακόμη ένα δέμα με αποξηραμένη κάνναβη, βάρους (5,4) γραμμαρίων.

Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ από το χώρο της φυτείας κατασχέθηκαν επίσης:

ποσότητα ημιαποξηραμένης κάνναβης, συνολικού βάρους (1.137) γραμμαρίων,

ένα γυάλινο βάζο με αποξηραμένη κάνναβη σε φούντα, βάρους (12) γραμμαρίων, καθώς και

διάφορα καλλιεργητικά εργαλεία όπως πριόνι, αντλία νερού, δοχείο, ποτιστήρι, ψαλίδι, λάστιχο κλπ..

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή