Εντυπωσιακές εικόνες από χειμερινή στρατιωτική εκπαίδευση στο Περτούλι Reviewed by Momizat on . Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από τη χειμερινή εκπαίδευση της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών που πραγματοποιήθηκε στο Περτούλι Τρικάλων. Σκοπός της εκπαίδευσης, η Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από τη χειμερινή εκπαίδευση της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών που πραγματοποιήθηκε στο Περτούλι Τρικάλων. Σκοπός της εκπαίδευσης, η Rating: 0

Εντυπωσιακές εικόνες από χειμερινή στρατιωτική εκπαίδευση στο Περτούλι

Εντυπωσιακές εικόνες από χειμερινή στρατιωτική εκπαίδευση στο Περτούλι

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από τη χειμερινή εκπαίδευση της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών που πραγματοποιήθηκε στο Περτούλι Τρικάλων.

smy4

Σκοπός της εκπαίδευσης, η οποία περιέλαβε αντικείμενα επιχειρησιακής και ειδικής εκπαίδευσης, με έμφαση στη διεξαγωγή ασκήσεων μικρών κλιμακίων, ήταν η εξοικείωση στη διαβίωση σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες στην ύπαιθρο και η επαύξηση της σωματικής και ψυχικής αντοχής.

Η χειμερινή εκπαίδευση των σπουδαστών, εντάσσεται στο ετήσιο πρόγραμμα σπουδών της Σχολής, το οποίο έχει σκοπό να διαμορφώσει αυριανούς υπαξιωματικούς του Στρατού Ξηράς, με άρτια επαγγελματική και επιστημονική κατάρτιση. 

smy10
smy11
smy13
smy7
smy8
smy9
smy12
smy4
smy5
smy6
smy1
smy2
smy3

protothema

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή