"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.8 C
Trikala

Εντυπωσιακές εμφανίσεις αθλητών του Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ Γ. Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ  ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 

Η Εφη φλώρου  πήρε την 1η θέση στους Βαλκανικούς Αγώνες της Κωνσταντινούπολης

Δύο  χάλκινα μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων με την Αρτέμιδα Μόκκα και τον Θοδωρή Κατσιώπη στο δρόμο των 1500μ.

Εντυπωσιακές  εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές  του Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλων  σε αγώνες που έγιναν την περασμένη εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια των  δρόμων ημιαντοχής και αντοχής Εφη Φλώρουπραγματοποίησε έξοχη εμφάνιση στους Βαλκανικούς Αγώνες Εφήβων – Νεανίδων που έγιναν στην Κωνσταντινούπολη στις 21 και 22 Ιουνίου 2018 κερδίζοντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο δρόμο των 5000μ με 18΄20΄΄12. Ισως είναι από τις ελάχιστες Ελληνίδες αθλήτριες που κέρδισαν την 1η θέση στην απόσταση αυτή στη μακρόχρονη ιστορία αυτών των αγώνων.

Οι επιτυχίες των νεαρών αθλητών του ιστορικού Γ.Σ.Τρικάλων συνεχίστηκαν μια μέρα μετά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που έγινε στην Κατερίνη το περασμένο Σαββατοκύριακο στις 23 και 24 Ιουνίου.

Το Σάββατο 23 Ιουνίου δύο νεαροί αθλητές η Αρτεμις Μόκκα και ο Θοδωρής Κατσιώπηςκέρδισαν στις κατηγορίες τους την 3η θέση στο δρόμο των 1500μ κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο. Η Αρτεμις έκανε χρόνο 4΄40΄΄52 που είναι ατομικό της ρεκόρ και ο Θοδωρής έκανε χρόνο 4΄05΄΄03 που είναι επίσης ατομικό ρεκόρ.

Την Κυριακή 24 Ιουνίου η 16 χρονη Ευτυχία Γιουβρή πήρε την 4η θέση στο δρόμο των 800μ με νέο ατομικό ρεκόρ 2΄16΄΄08. Η Ευτυχία από απειρία δεν πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στην ίδια απόσταση (800μ)  ο Θοδωρής Κατσιώπης πήρε την 6η θέση με χρόνο 2΄00΄΄04.

Στα πρωινά προκριματικά των 800μ της Κυριακής  η Γιουβρή ήταν 1η στη σειρά της με 2΄20΄΄04 όπως επίσης και ο Κατσιώπης ήταν 1ος με χρόνο 2΄01΄΄86.

Στα προκριματικά των 800μ αγωνίστηκε και 15χρονη Βίβιαν Ευθυμίου  πετυχαίνοντας   την πολύ καλή επίδοση για την ηλικία της 2΄27΄΄49. Η Βίβιαν ήταν 3η στη σειρά της και 13η στη συνολική κατάταξη  δίνοντας σημαντικούς βαθμούς στην τελική βαθμολογία του Συλλόγου.

Στο άλμα σε ύψος ο Χρήστος Παπακώστας πήρε και αυτός την 4η θέση με άλμα 1μ και 90εκ.. Ισως ο Χρήστος αν ήταν πιο προσεκτικός και δεν  έχανε δύο άλματα σε χαμηλότερα ύψη να είχε κατακτήσει τουλάχιστον το χάλκινο μετάλλιο.

Μια ακόμη εντυπωσιακή παρουσία από πλευράς αθλητών του Γ.Σ.Τρικάλων ήταν αυτή τηςομάδας των Κορασίδων 4Χ400μ. Οι  4 αθλήτριες που συγκροτούσαν των ομάδα 4Χ400μ, η Δήμητρα Σαμαρά, η Αρτεμις Μόκκα, η Βίβιαν Ευθυμίου και η Ευτυχία Γιουβρή πραγματοποίησαν έξοχη εμφάνιση  και συνέτριψαν το ρεκόρ του Συλλόγου με 4΄΄ 04΄΄24 (προηγούμενο 4΄09΄΄90) καταλαμβάνοντας την 6η θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας ήταν 1η στη σειρά της. Εκτιμάται ότι αν μετείχε στη πιο γρήγορη σειρά θα ήταν στα μετάλλια αφού στη σειρά της δεν είχε συναγωνισμό.

Στο δρόμο των 400μ πήρε μέρος η Δήμητρα Σαμαρά πετυχαίνοντας στον προκριματικό του αγωνίσματος την επίδοση  64΄΄22.

Τους αθλητές συνόδευσαν στην Κατερίνη οι προπονητές του Συλλόγου Φιλιώ Αγγελάκη, Βασίλης Βουτσελάς, Βίβιαν Γρατσάνη, Γωγώ Μυλωνά, Τασούλα Μυλωνά και Δημήτρης Σούλας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης