Εντυπωσιακές συγκεντρώσεις Κουφογάζου σε Φήκη – Γαρδικάκι Reviewed by Momizat on . Μηνύματα νίκης ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής στέλνουν οι συγκεντρώσεις του Δημάρχου Πύλης και εκ νέου υποψηφίου για το Δήμο Κώστα Κουφ Μηνύματα νίκης ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής στέλνουν οι συγκεντρώσεις του Δημάρχου Πύλης και εκ νέου υποψηφίου για το Δήμο Κώστα Κουφ Rating: 0

Εντυπωσιακές συγκεντρώσεις Κουφογάζου σε Φήκη – Γαρδικάκι

Εντυπωσιακές συγκεντρώσεις Κουφογάζου σε Φήκη – Γαρδικάκι

Μηνύματα νίκης ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής στέλνουν οι συγκεντρώσεις του Δημάρχου Πύλης και εκ νέου υποψηφίου για το Δήμο Κώστα Κουφογάζου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» με τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του επισκέφθηκε τη Φήκη και το Γαρδικάκι. Ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρόν δείχνοντας για ακόμη μια φορά την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του.

Ο Κώστας Κουφογάζος άσκησε δριμεία κριτική σε όσους εκμεταλλεύονται τον πόνο και τη δυστυχία ορισμένων πολιτών που εξαπατώνται από συγκεκριμένους υποψηφίους που το μόνο που επιθυμούν είναι να κερδίσουν ψήφους, τάζοντας αφειδώς διορισμούς και άλλου είδους εξυπηρετήσεις. «Η υποσχεσεολογία και το παζάρεμα της ψήφου θα καταδικαστούν από τους Δημότες στις εκλογές της 18ης Μαΐου».

«Εμείς δεν τάζουμε. Πραγματοποιούμε»

«Δύναμή μας ΕΣΕΙΣ!»

«Βαδίζουμε στο δρόμο της ηθικής και της αξιοπρέπειας – ΟΠΛΟ μας η ΑΛΗΘΕΙΑ!»

Ο Κώστας Κουφογάζος θα επισκεφθεί τις Τ.Κ. Γόμφων & Παλαιομοναστήρου σήμερα Πέμπτη 15 Μαΐου 8:30μ.μ. και 9:30μ.μ. αντίστοιχα.

Η κεντρική ομιλία του Δημάρχου Πύλης και εκ νέου υποψηφίου Κώστα Κουφογάζου  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαΐου και ώρα 8:30μ.μ. έμπροσθεν του εκλογικού κέντρου στην Πύλη.

kouf_fiki1 kouf_fiki2

Αφήστε το σχόλιο σας